Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γιώργος Τρομάρας: Η σπουδαία κίνηση της οικογένειάς του – Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο»

Γιώργος Τρομάρας: Η σπουδαία κίνηση της οικογένειάς του – Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο»

by _
0 comment 178 views

Γιώργος Τρομάρας: Η σπουδαία κίνηση της οικογένειάς του – Την Παρασκευή το τελευταίο «αντίο»


Γιώργος Τρομάρας: Η οικογένεια του τελευταίου λαϊκού ήρωα προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση, πριν το τελευταίο «αντίο» την ερχόμενη Παρασκευή (28/1)

Ο Γιώργος Τρομάρας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (24/1) σε ηλικία 72 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, προκαλώντας θλίψη σε όλους όσους είχαν την τύχη να δουν τα κατορθώματά του.

Ο τελευταίος λαϊκός ήρωας κέρδισε πολλές μάχες στα ρινγκ σε όλο τον πλανήτη. Στην τελευταία του μάχη πάλεψε, αλλά δεν βγήκε νικητής. Είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια και η καρδιά του δεν άντεξε. Ήταν παντρεμένος. Ο γιος του, Κώστας, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή (28/1) στη Ζωοδόχου Πηγή στην Πλατεία Παιανίας στις 12 το μεσημέρι, με την οικογένεια του να προχωρά σε μια αξιέπαινη κίνηση που αρμόζει σε μια σπουδαία μορφή, όπως ήταν ο Γιώργος Τρομάρας. Συγκεκριμένα, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Αετοί».

Δείτε όλες τις λεπτομέρεις στο παρακάτω gallery…

ΠΗΓΗ >> story/1277225/giorgos-tromaras-h-spoydaia-kinisi-tis-oikogeneias-toy-tin-paraskeyi-to-teleytaio-antio?fbclid=IwAR21B5SpEicpd8UYJX98C5jAKqIWReVI-cB5PBWIpPz-jDz4Br60fSmsKzE

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr