Home ΔΙΕΘΝΗ Κλαυς Σβαμπ: H Μερκελ, ο Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ MOY ΠΑΙΔΙΑ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Κλαυς Σβαμπ: H Μερκελ, ο Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ MOY ΠΑΙΔΙΑ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

by _
0 comment 299 views

GreekNewsOnDemand.com: Ο #ΚλαυςΣβαμπ λέγει ότι η #Μερκελ, ο #Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο Άλεξ Τζόουνς παρέχει μια πρωτοποριακή ανάλυση για τον ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σουάμπ, διευκρινίζοντας δημόσια πώς το καμπάλ του είναι σε θέση να «διεισδύσει» στις κυβερνήσεις και να χειραγωγήσει τα δυτικά έθνη για να ακολουθήσουν την ατζέντα του για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Σε δημόσια συνάντηση μεταξύ του Κλάους Σβαμπ και του Ντέιβιντ Γκέργκεν (αλλά δεν είμαστε σίγουροι πότε έγινε ακριβώς) στο John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (γνωστό και ως Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ), ο Σβάμπ είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τόσο η Άνγκελα Μέρκελ όσο κι ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς και  άλλοι μεγάλοι πολιτικοί άλλων χωρών υπήρξαν όλοι νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Δηλαδή, είπε εν ολίγοις πως όλοι αυτοί είναι….ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! Ο Ντέιβιντ Ρίτσμοντ Γκέργκεν είναι Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής και πρώην προεδρικός σύμβουλος που υπηρέτησε κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων των Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρίγκαν και Μπιλ Κλίντον.

Αυτό για τη Μέρκελ…ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ. Αλλά επειδή υπάρχουν ακόμη πολλοί…ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ανάμεσά μας, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! διότι…ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ!!! Π..χ, πριν μερικούς μήνες είχαμε γράψει στο ίδιο άρθρο τα εξής συγκλονιστικά….

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Μόσχα, Ρωσία, 13 Οκτωβρίου 2021 – Η Ρωσία θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της τροχιάς της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Σήμερα, ηγέτες από τη Ρωσική Ομοσπονδία και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσαν το Κέντρο για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη Ρωσία.

Μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ ΣΒΑΜΠ που πριν γίνει ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (που προωθεί τη Μεγάλη Επανεκκίνηση που θέλει να προωθεί τον…ΜΕΤΑΝΑΘΡΩΠΙΣΜΟ), υπήρξε επικεφαλής μιας…ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, της Λέσχης ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ που ιδρύθηκε από τον μεγαλό…ΝΑΖΙ πρίγκιπα Μπέρνχαρντ της Ολλανδίας τη δεκαετία του 1950!

Σημειωτέον – Ο ΑΝΘέλληνας Κυριάκος Μητσοτάκης τυχαίνει να είναι συμμετέχων και των δύο μυστικών λεσχών αυτών!!!

Σημειωτέον – Το Φόρουμ το είχε ιδρύσει προ ετών ο Σβάμπ με τη βοήθεια του «αγαπημένου» μας Ανθέλληνα…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. Δηλαδή, ο Μητσοτάκης συμμετέχει σε ένα Φόρουμ, του οποίου ο συνιδρυτής του, ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, βάζει ΣΤΟΧΟ εδώ και χρόνια τα…ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!

Ο Σβάμπ αναφέρει, επίσης, στο ίδιο παρακάτω βίντεο ότι έχει…ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ σε ολόκληρες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, με τους δίκους του…ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, όπως του…ΚΑΝΑΔΑ, της…ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, της…ΓΑΛΛΙΑΣ, κ.ο.κ., ώστε να είναι εις θέσιν να τους αναλάβει τον έλεγχο…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Αλλά μην μας φαίνεται «περίεργα» όλα αυτά, αφού δεδηλωμένος ΦΑΝ του Σβάμπ και του Φόρουμ του είναι ο ίδιος ο….ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΚΑΗΣ, διότι…ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ είναι…ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ. Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως πάνω στο ίδιο το γραφείο του έχει σε ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ το βιβλίο του Σμάμπ με τίτλο «COVID-19 – The Great Reset»;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο του PRONEWS.GR με τίτλο The Great Reset»: Το βιβλίο-έμμεση «δήλωση» του Κ.Μητσοτάκη στο γραφείο του γι αυτό που ετοιμάζουν μετά την πανδημία διαβάζουμε για περισσότερα.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Klaus Swab έχει κάνει όλους αυτούς τους σημαντικούς, πολιτικούς ηγέτες πιστούς της ατζέντας της μεταανθρωπιστικής και αποπληθυσμιακής αντέντας της Ελίτ!!!

Δείτε τώρα τα βίντεο!…

Δείτε πρώτα τα ακόλουθα βίντεο και διαβάστε μετά τα παρακάτω άρθρα. Το πρώτο βίντεο συνοψίζει λίγο αυτές τις πρόσφατες δηλώσεις του Σβάμπ και το δεύτερο βίντεο είναι το πλήρες βίντεο των δηλώσεων του Σβάμπ…

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα άρθρα για να φωτιστείτε πλήρως πάνω σε αυτό το θέμα…

_________

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr