Home ΚΟΣΜΟΣ Εδόθη το πρόσταγμα εκ του Διευθυντηρίου της Σιών προς το Facebook: Εξαφανίστε από εκεί όλους όσοι μας εκθέτουν για τον έλεγχο που ασκούμε κρυφά επι των μαζών.

Εδόθη το πρόσταγμα εκ του Διευθυντηρίου της Σιών προς το Facebook: Εξαφανίστε από εκεί όλους όσοι μας εκθέτουν για τον έλεγχο που ασκούμε κρυφά επι των μαζών.

by _
0 comment 219 views

GreekNewsOnDemand.com: Εδόθη το πρόσταγμα εκ του Διευθυντηρίου της Σιών προς το Facebook: Εξαφανίστε από εκεί όλους όσοι μας εκθέτουν για τον έλεγχο που ασκούμε κρυφά επι των μαζών, ιδίως για τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑ…

Το παρακάτω άρθρο τα λέει ΟΛΑ!!!…


NewsPunch: Το Facebook αποκαλύπτει το «AI Super Robot» που έχει ως αποστολή την εκκαθάριση των ανεξάρτητων μέσων από την πλατφόρμα

Ελέγχθηκε το γεγονός
26 Ιανουαρίου 2022 Sean Adl-Tabataba


Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ αποκάλυψε ένα νέο «σούπερ ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης» στο οποίο λέει ότι θα έχει ως αποστολή την εκκαθάριση ανεξάρτητων μέσων και δημιουργών από την πλατφόρμα, ώστε το Facebook να γίνει «ασφαλής χώρος» για όλους.

Σύμφωνα με μια αναφορά του CNET, η μητρική Meta του Facebook θέλει να χρησιμοποιήσει το νέο σούπερ ρομπότ για να λογοκρίνει το «επιβλαβές περιεχόμενο» που δημοσιεύεται από ανεξάρτητους δημοσιογράφους και εκδότες:

Η Meta, παλαιότερα γνωστή ως Facebook, δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει δημιουργήσει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να προσαρμοστεί πιο γρήγορα σε νέους τύπους επιβλαβούς περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων που αποθαρρύνουν τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19.

 

Γενικά, τα συστήματα AI μαθαίνουν νέες εργασίες από παραδείγματα, αλλά η διαδικασία συλλογής και επισήμανσης ενός τεράστιου όγκου δεδομένων διαρκεί συνήθως μήνες.

 

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Meta calls Few-Shot Learner, το νέο σύστημα AI χρειάζεται μόνο ένα μικρό ποσό δεδομένων εκπαίδευσης, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί για την καταπολέμηση νέων τύπων επιβλαβούς περιεχομένου μέσα σε εβδομάδες αντί για μήνες.

Το κοινωνικό δίκτυο, για παράδειγμα, έχει κανόνες κατά της δημοσίευσης επιβλαβών παραπληροφόρησης για το εμβόλιο COVID-19, συμπεριλαμβανομένων ψευδών ισχυρισμών ότι το εμβόλιο αλλάζει το DNA. Αλλά οι χρήστες μερικές φορές διατυπώνουν τις παρατηρήσεις τους ως ερώτηση όπως “Εμβόλιο ή αλλαγή DNA;” ή ακόμη και χρησιμοποιήστε κωδικές λέξεις για να προσπαθήσετε να αποφύγετε τον εντοπισμό. Η νέα τεχνολογία, λέει ο Meta, θα βοηθήσει την εταιρεία να πιάσει περιεχόμενο που μπορεί να χάσει.

 

«Αν αντιδράσουμε γρηγορότερα, τότε θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε παρεμβάσεις και εποπτείες περιεχομένου με πιο έγκαιρο τρόπο», δήλωσε η Διευθύντρια Προϊόντων της Meta Cornelia Carapcea σε συνέντευξή της. «Τελικά, ο στόχος εδώ είναι να διατηρηθούν οι χρήστες ασφαλείς».

Το Informationliberation.com αναφέρει: Όπως τόνισα πέρυσι, το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για ανίχνευση ρητορικής μίσους «τυφλής φυλής» του Facebook διαπίστωσε ότι «περίπου το 90 τοις εκατό των «ρητορικών μίσους» που υπόκεινται σε κατάργηση περιεχομένου ήταν δηλώσεις περιφρόνησης, κατωτερότητας και αηδίας που απευθύνονταν σε λευκούς και άνδρες», σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο του Facebook του Απριλίου 2020.

Αργότερα τροποποίησαν το σύστημα AI για να επιτρέψουν περισσότερο μίσος κατά των Λευκών.

Την ίδια στιγμή που ο Ζάκερμπεργκ άλλαζε τους αλγόριθμους του Facebook για να επιτρέψει περισσότερο μίσος κατά των Λευκών, εξέδωσε νέους κώδικες ομιλίας για το Facebook και το Instagram για να απαγορεύσει κάθε άρνηση του Ολοκαυτώματος καθώς και κάθε περιεχόμενο που απεικονίζει «Εβραίους να διοικούν τον κόσμο ή να ελέγχουν μεγάλα ιδρύματα όπως π. δίκτυα μέσων ενημέρωσης, την οικονομία ή την κυβέρνηση».

«Η ιδέα της απαγόρευσης περιεχομένου που προωθεί τα στερεότυπα για τον εβραϊκό παγκόσμιο έλεγχο προέκυψε πριν από ένα χρόνο, σε μια συνάντηση με πολλές εβραϊκές ομάδες που συγκάλεσε το Facebook, και προώθηκε κυρίως…το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο», ανέφερε η The Jewish Daily Forward τον Αύγουστο του 2020.

__________

Πηγή > https://newspunch.com/facebook-unveils-ai-super-robot-tasked-with-purging-independent-media-from-the-platform/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr