Home ΔΙΕΘΝΗ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! – Η Κροατία θα αποσύρει το στρατό της από τις δυνάμεις του NATO σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας!

ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! – Η Κροατία θα αποσύρει το στρατό της από τις δυνάμεις του NATO σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας!

by _
0 comment 144 views

ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Η Κροατία θα αποσύρει το στρατό της από τις δυνάμεις του νατό που αναπτύσσονται στην περιοχή σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας!!!

ΠΗΓΗ >> ΑΓΩΓΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ!

ΑΓΩΓΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

https://www.youtube.com/channel/UCkwx…

ΙNSTAGRAM https://bit.ly/Agwgh_Instagram

=================================================================

FACEBOOK https://bit.ly/AgwghFB

===================================================================

? EMAIL [email protected]

===================================================================

Το κανάλι δεν απευθύνεται σε κακοπροαίρετους φουσκωτούς.

===================================================================

Αποποίηση ευθυνών 1: Όλες οι πληροφορίες σε αυτό το κανάλι παρουσιάζονται με καλές προθέσεις. Πρέπει πάντοτε να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης/δίαιτας, ειδικά εάν έχετε οποιαδήποτε ιατρική πάθηση ή τραυματισμό που αντιβαίνει στη σωματική δραστηριότητα. Όλες οι μορφές άσκησης ενέχουν ορισμένους εγγενείς κινδύνους. Πρέπει να αναλάβετε πλήρη ευθύνη για την ασφάλειά σας και να γνωρίζετε τα όριά σας. Πριν ασκήσετε τις ασκήσεις των βίντεο, βεβαιωθείτε ότι κάθε είδους εξοπλισμός ή επιφάνεια στην οποία εκπαιδεύεστε έχει συντηρηθεί σωστά. Μην ριψοκινδυνεύετε πέραν του επιπέδου της εμπειρίας και της ικανότητάς σας. Εάν αισθανθείτε οξύ ή χρόνιο πόνο, συμβουλευθείτε γιατρό. Η παρούσα δημοσίευση προορίζεται μόνο για ενημερωτική χρήση και δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη ούτε θα θεωρηθώ υπεύθυνος για οποιαδήποτε μορφή ζημίας με τη χρήση των πληροφοριών αυτών.

Αποποίηση ευθυνών 2: Όλες οι πληροφορίες σε αυτό το κανάλι του YouTube παρουσιάζονται με καλές προθέσεις και έχουν μόνο ενημερωτικό σκοπό. Μπορείτε και μόνοι σας να ψάξετε και να διασταυρώσετε την εγκυρότητα των όσων αναφέρονται στα βίντεο. Δεν φέρω καμία ευθύνη για την αποκλειστική εγκυρότητα των ειδήσεων, ό,τι αναφέρω είναι το αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας και αναζήτησης της αλήθειας για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και οτιδήποτε άλλο στην επικαιρότητα.

ΑΓΩΓΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,αγωγη,μαριος αγωγη,αγωγη μαριος

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr