Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΕΙ η εντολή εμβολίου Μπάιντεν!!! – Ο OSHA αποσύρει την αντισυνταγματική εντολή της κυβέρνησης Μπάιντεν για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΕΙ η εντολή εμβολίου Μπάιντεν!!! – Ο OSHA αποσύρει την αντισυνταγματική εντολή της κυβέρνησης Μπάιντεν για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας

by _
0 comment 127 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΕΙ η εντολή εμβολίου Μπάιντεν!!! – Ο OSHA αποσύρει την αντισυνταγματική εντολή της κυβέρνησης Μπάιντεν για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 25 Ιανουαρίου 2022 στις 1:16 μ.μ


Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA, Occupational Safety and Health Administration) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αποσύρει την εντολή του Τζο Μπάιντεν για εμβόλια στο χώρο εργασίας για εταιρείες άνω των 100 υπαλλήλων.

Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από Τετάρτη!

Αυτό έρχεται αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε ότι ο εξαναγκασμός των εργαζομένων να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο για τον κοροναϊό είναι αντισυνταγματικός.

Το WSB Radio ανέφερε:

Η Διοίκηση Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα αποσύρει την προσωρινή απαίτηση της κυβέρνησης Μπάιντεν για εμβόλιο ή τεστ COVID-19 για εταιρείες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

 

Ο OSHA έλαβε την απόφαση να αποσύρει την εντολή μετά από απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που μπλόκαρε το σχέδιο, σύμφωνα με τη δήλωση.

 

«Η Διοίκηση Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ αποσύρει το προσωρινό πρότυπο έκτακτης ανάγκης εμβολιασμού και δοκιμών που εκδόθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2021, για την προστασία των μη εμβολιασμένων εργαζομένων μεγάλων εργοδοτών με 100 ή περισσότερους εργαζομένους από την έκθεση στο χώρο εργασίας στον κορωνοϊό.

 

Η απόσυρση ισχύει από Τετάρτη.



__________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/breaking-osha-withdraws-biden-administrations-unconstitutional-workplace-vaccine-mandate/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr