Home Greek News ΜΕ …RAFALE ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΕ …RAFALE ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

by _
0 comment 113 views

ΜΕ …RAFALE ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΔΕΗ, ακρίβεια, COVID “καίνε” τον Μητσοτάκη …και στο βάθος ο Μαρινάκης…

Μια πατριωτική κυβέρνηση θα οδηγούσε τον Πρωθυπουργό στο Ειδικό Δικαστήριο…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την περίοδο 2016-2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Πρόεδρος της ΝΔ και Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή των Ελλήνων!

Τότε ξεσάλωνε κατά του (τότε) Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για όλα τα θέματα! Υποσχόταν την ανασύσταση της Ελληνικής Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα! Έπεισε τόσο πολύ τον ευκολόπιστο Ελληνικό λαό, που στις εκλογές του Ιουλίου 2019 βγήκε η ΝΔ πρώτο κόμμα, καταλαμβάνοντας το 39,85% των εκλογέων! Έτσι μετά από μια 10ετία συμμαχικών κυβερνήσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ κέρδισαν την απόλυτη αυτοδυναμία με 158 Βουλευτές!

Ωστόσο ο Ελληνικός λαός, ή καλύτερα όσοι ψήφισαν τη ΝΔ, εάν γνώριζαν τι θα ακολουθούσε, ενδεχομένως θα προτιμούσαν να τους έχει κοπεί το χέρι που έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%ce%bb%ce%bf%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%83-%ce%b2%cf%85%cf%81%cf%89%ce%bd-1788-1824/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr