Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αποκάλυψη-σοκ Δρ. Michael Yeadon: Ο Μπάιντεν χορηγεί περισσότερα θανατηφόρα μπόλια σε πολιτείες…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ για να σκοτώσει την πολιτική αντιπολίτευση με ό, τι σημαίνει αυτό!!!

Αποκάλυψη-σοκ Δρ. Michael Yeadon: Ο Μπάιντεν χορηγεί περισσότερα θανατηφόρα μπόλια σε πολιτείες…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ για να σκοτώσει την πολιτική αντιπολίτευση με ό, τι σημαίνει αυτό!!!

by _
0 comment 215 views

GreekNewsOnDemand.com: Πρ. Αντιπρόεδρος Pfizer Δρ. Michael Yeadon: Ο Τζο Μπάιντεν ΣΚΟΤΩΝΕΙ μεθοδευμένα την πολιτική αντιπολίτευση δίνοντας περισσότερα θανατηφόρα μπόλια σε…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ απ᾽ὀ, τι σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ με ό, τι σημαίνει αυτό!!!

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και ΜΑΘΕΤΕ πως ο Τζο Μπάιντεν ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ την Αντιπολίτευση….ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ…!!!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόκκινες πολιτείες στοχεύονται με μολυσμένα εμβόλια για τον COVID, προειδοποιεί πρώην σύμβουλος επιστήμης

Infowars.com
23 Ιανουαρίου 2022, 12:41 μ.μ


Αυτό είναι ένα κλασικό τεστ κοινωνικής μηχανικής από τους παγκοσμιοποιητές για τη μέτρηση της «μέγιστης ανεκτής δόσης» του εμβολίου mRNA στον πληθυσμό, ενώ ταυτόχρονα σκοτώνει την πολιτική αντιπολίτευση του Τζο Μπάιντεν…

Ερευνητές που προμηθεύονται δεδομένα του VAERS (του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου) για τα εμβόλια Covid ανακάλυψαν αυτό που φαίνεται να είναι ένας θανάσιμος πολιτικός πόλεμος που διεξάγεται σε κόκκινες πολιτείες (των…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ δηλαδή!!!).

Κατά την προβολή ανεπιθύμητων ενεργειών που συνδέονται με συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίων Covid, οι αναλυτές διαπίστωσαν ότι παρτίδες πολύ τοξικών εμβολίων διοχετεύονται σε συντηρητικές περιοχές.

Αυτό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Greg Reese (δείτε το κάτω βίντεο) του InfoWars.com αναλύει πώς οι παγκοσμιοποιητές αναπτύσσουν παρτίδες θανατηφόρων εμβολίων σε κόκκινες πολιτείες για να τιμωρήσουν την πολιτική αντιπολίτευση και να ανοίξουν το δρόμο για τη…Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστημονικός Διευθυντής Δρ. Michael Yeadon ανακάλυψε μέσω της αντίστροφης μηχανικής των δεδομένων VAERS ότι ορισμένες παρτίδες του εμβολίου για τον COVID είναι πολύ πιο θανατηφόρες από άλλες.



Πιο συγκεκριμένα, περίπου το 0,5% των εμβολίων βρέθηκε ότι είναι «άκρως τοξικά» και καταλήγει σε νοσηλεία, αναπηρίες, ακόμη και θάνατο ατόμων εντός ημερών ή εβδομάδων μετά την ένεση.

Ωστόσο, οι περισσότερες από τις παρτίδες φαίνεται να είναι αβλαβή εικονικά φάρμακα.

Όμως τα δεδομένα αποκαλύπτουν κάτι ακόμα πιο ανατριχιαστικό: συντονισμένες αναπτύξεις των αβλαβών και τοξικών παρτίδων από τις Pfizer, Moderna και Janssen για την παρακολούθηση των επιπτώσεων του εμβολίου στο κοινό σε ένα πειραματικό περιβάλλον.

Αυτός ο τρόπος ανάπτυξης επιτρέπει στις κυβερνήσεις τη δυνατότητα να κατευθύνουν θανατηφόρες παρτίδες του εμβολίου σε συγκεκριμένους πληθυσμούς — όπως οι κόκκινες πολιτείες.



Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα VAERS αποκαλύπτουν ότι οι κόκκινες πολιτείες έχουν δει πολύ μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από εμβόλια κατά κεφαλήν από τις μπλε πολιτείες (των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ δηλαδή!!!).

Σύμφωνα με τον ερευνητή Craig Paardekooper, ο λόγος αυτής της ασυμφωνίας είναι ότι η διπλάσια ποσότητα θανατηφόρων παρτίδων έχει παραδοθεί στις κόκκινες πολιτείες από αυτές που έλαβαν οι μπλε πολιτείες.

Ορισμένες κόκκινες πολιτείες βιώνουν 11 περισσότερες φορές θανάτους από εμβόλια από τις μπλε πολιτείες. Κατά μέσο όρο, οι κόκκινες πολιτείες αντιμετωπίζουν διπλάσιο αριθμό θανάτων από εμβόλια από τις μπλε πολιτείες.

Αυτό είναι ένα κλασικό τεστ κοινωνικής μηχανικής από τους παγκοσμιοποιητές για τη μέτρηση της «μέγιστης ανεκτής δόσης» του εμβολίου mRNA μεταξύ στον πληθυσμό, ενώ ταυτόχρονα «εξοντώνει» την πολιτική αντιπολίτευση για τον Τζο Μπάιντεν….!!!

Όλα τα ευρήματα του Δρ. Michael Yeadon και των συναδέλφων του μπορείτε να τα βρείτε στο HowBadIsMyBatch.com  και HowBad.info.

____________

–––––––––––––

CLICK HERE to watch our live feed that’s now streaming 24/7 on GETTR! Also, be sure to follow Alex Jones and Infowars on GETTR for breaking news and exclusive information!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr