Home Greek News ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

by _
0 comment 201 views

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ


Αμέσως μετά από τα εξαιρετικά επιτυχή αποτελέσματα της λαϊκής κινητοποίησης κατά της επέκτασης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπου ο εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες για λογαριασμό της εταιρείας ΤΕΡΝΑ, παραιτήθηκε και σταμάτησε τις εργασίες επέκτασης, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του κόμματος ΑΚΚΕΛ ΒάκηΤσιομπανίδη να μας παραχωρήσει συνέντευξη τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο πρωταγωνίστησε με τη σθεναρή αντίστασή του και μάλιστα δέχτηκε  επίθεση από τον συγκεκριμένο εργολάβο του κυβερνητικού έργου, αλλά και με γενικότερα θέματα, για να κατανοήσουν οι αναγνώστες μας τη δράση του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ!

Αφού γνωρίζουμε πως το ΑΚΚΕΛ έχει παρουσιάσει στα χρόνια από την ίδρυσή του, μία πολύπλευρη δραστηριότητα, με προτάσεις για όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς τομείς!

Πείτε μας στην αρχή τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας και δράσης του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος γνωστού ως ΑΚΚΕΛ!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%ba%ce%ba%ce%b5%ce%bb-%cf%83%cf%84%ce%bf/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr