Home ΚΟΣΜΟΣ «ΣΟΚ» ή μάλλον…ΟΧΙ – Πετάνε τις αναμνηστικές δόσεις COVID στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στην Αγγλία καθώς είναι ελάχιστοι πλέον που θέλουν να εμβολιαστούν!!!

«ΣΟΚ» ή μάλλον…ΟΧΙ – Πετάνε τις αναμνηστικές δόσεις COVID στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στην Αγγλία καθώς είναι ελάχιστοι πλέον που θέλουν να εμβολιαστούν!!!

by _
0 comment 125 views

Τα ενισχυτικά Covid θα πεταχτούν καθώς πέφτει η ζήτηση στην Αγγλία

21 Ιανουαρίου 2022 Niamh Harris


Εκτιμάται ότι εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις Covid Pfizer και Moderna πρόκειται να λήξουν καθώς η ζήτηση για αναμνηστικές έχει μειωθεί.

Σύμφωνα με ένα υπόμνημα του NHS που διέρρευσε, τα αναμνηστικά εμβόλια του Covid που είχαν διανεμηθεί στην Αγγλία για προ-χριστουγεννιάτικη καμπάνια εμβολιασμών θα πεταχτούν μετά από μια απότομη πτώση σε ζήτηση.

Ο Guardian αναφέρει: Δεν είναι γνωστό πόσα ακριβώς εμβόλια θα απορριφθούν, αλλά είναι πιθανό να είναι «εκατοντάδες χιλιάδες», είπαν πηγές στο Health Service Journal (HSJ), το οποίο έλαβε το υπόμνημα.

Το υπόμνημα, που εστάλη την Πέμπτη από την ομάδα εμβολιασμού του NHS Αγγλίας σε αξιωματούχους που διαχειρίζονται τις 3.000 τοποθεσίες εμβολιασμού σε όλη τη χώρα, ανέφερε ότι ορισμένα αποθέματα θα φτάσουν στις ημερομηνίες λήξης τους χωρίς να χρησιμοποιηθούν. Τους παροτρύνει να προσπαθήσουν να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή προτού πρέπει να πεταχτούν.

Είπε: «Υπάρχει μια ποσότητα εμβολίου στο σύστημα, η οποία κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο για να υποστηρίξει την εκστρατεία αναμνηστικών δόσεων, η οποία δυνητικά θα φτάσει στην ημερομηνία λήξης του εντός των επόμενων δύο εβδομάδων προτού μπορέσει να χρησιμοποιηθεί πλήρως. Όλοι οι τοποθεσίες πρέπει να διασφαλίσουν ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το χρησιμοποιήσουν… και να του δώσουν προτεραιότητα για όλες τις εκδηλώσεις εμβολιασμού που έρχονται μέχρι τη λήξη τους, σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας».



Οι αχρησιμοποίητες προμήθειες που δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να «τίθενται σε καραντίνα σε κατάλληλα ιατρικά ψυγεία» στη σωστή θερμοκρασία, προσθέτει. Οι εμβολιαστές χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό των εμβολίων Pfizer/BioNTech και Moderna στην αναμνηστική εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε στην Αγγλία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα αφεντικά της πρωτοβάθμιας περίθαλψης κατηγόρησαν τη σπατάλη λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων που δεν προσήλθαν στο ραντεβού τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/covid-boosters-to-be-thrown-away-as-demand-falls-in-england/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr