Home Κορωνοϊος ΝΑ ΓΙΑΤΙ ο Μ. Τζόνσον τελείωσε την «πανδημία» στο Η.Β. – Μεγάλη εν εξελίξει ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τα μπόλια κορωνοϊού στην Αγγλία!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ο Μ. Τζόνσον τελείωσε την «πανδημία» στο Η.Β. – Μεγάλη εν εξελίξει ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τα μπόλια κορωνοϊού στην Αγγλία!!!

by _
0 comment 225 views

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ο Μ. Τζόνσον τελείωσε την «πανδημία» στο Η.Β. – Μεγάλη εν εξελίξει ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τα μπόλια κορωνοϊού στην Αγγλία!!!…


Νωρίτερα σήμερα σας είχαμε βγάλει το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Υπό ποινική διερεύνηση τα…εμβόλια Covid-19 στην Αγγλία!!! που ερχεται να συνταράξει συθέμελα τα θεμέλια της όλης ψευτοπανδημίας του ψευδοκορωνοϊού που μας επέφερε και όλους αυτούς ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΧΙ από τον δήθεν «Κόβιντ», αλλά από τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ…ΜΠΟΛΙΑ για αυτόν τον ψευτο-ιον!!! Διαβάστε το όλο για να μάθετε περι τίνος πρόκειται αυτό το θέμα.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έρχεται τώρα το εξής βίντεο-ντοκουμέντο-σοκ από την Αγγλία που επιβεβαιώνει όλα αυτά 100 τοις 100 και με το παραπάνω….

–––––––––––––––

 / 23 Ιαν. 2022

Rumble — ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

Πολίτες επισκέπτονται τα αστυνομικά τμήματα και τα εμβολιαστικά κέντρα σε όλη τη Μ. Βρετανία, ενημερώνοντας άπαντες ότι έχει ξεκινήσει η ποινική διαδικασία διερεύνησης των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, ζητώντας απο τους αστυνομικούς να κλείσουν ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΓΓΡΑΦΑ κλπ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μια πολίτης ενημερώνει αστυνομικό τμήμα διαβάζοντας συγκεκριμένη δήλωση που έχει καταρτιστεί, και η οποία κοινοποιείται και διαβάζεται στα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας.

_____________

ΠΗΓΗ >> https://rumble.com/vt3qte–covid-19.html?fbclid=IwAR37NCmMdBNqZzfOKBxuPyf6SQL0BJe-m5BppHBmNE_RjmTEOARlqeJnHls

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr