Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ‘ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 2021’ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ : Ο πρώτος Έλληνας που νικά στο UFC και πατά Madison Square Garden!

‘ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 2021’ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ : Ο πρώτος Έλληνας που νικά στο UFC και πατά Madison Square Garden!

by _
0 comment 119 views

‘ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 2021’ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ : Ο πρώτος Έλληνας που νικά στο UFC και πατά Madison Square Garden!


To αφιέρωμα του ufight.gr στους ‘Κορυφαίους 2021’ μέσα από τον μαχητικό αθλητισμό συνεχίζεται σήμερα με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

grmmaf banner dromo pros anagnorisi

Πέρυσι ο ‘The Spartan’ ανήμερα Πρωτομαγιά έφερε στην Ελλάδα την πρώτη της νίκη στο UFC, που είναι το μεγαλύτερο προμόσιον παγκοσμίως για το άθλημα των μικτών πολεμικών τεχνών.

Έπειτα από τρεις γύρους ο Μιχαηλίδης πανάξια επικράτησε του Καναδού KB Buhllar ομόφωνα με τα σκορ των κριτών να είναι υπέρ του : 30-27, 30-27 και 29-28.

Μετά την νίκη του του ο Ποντιακής καταγωγής αθλητής μας δήλωνε:



«Νιώθω υπέροχα, αυτή η νίκη είναι για τον κόσμο μου στην Ελλάδα. Γράφεται ιστορία σήμερα στην χώρα μου!

 

(στα ελληνικά) Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα σε όλους! Ευχαριστώ για την στήριξη παιδιά!

 

Είναι η πρώτη νίκη για την Ελλάδα αυτή στο UFC. Αισθάνομαι πραγματικά φανταστικά.

Προσπάθησα να τον τελειώσω, αλλά ήταν πολύ σκληρός. Έφαγε τα πιο δυνατά μου χτυπήματα και έμεινε όρθιος. Του δίνω ένα μπράβο για αυτό.

 

Κυρίαρχησα, πήγαινα για το νοκ άουτ με τις πιο δυνατές μου γροθιές. Δεν ξέρω πως ο προηγούμενος τον είχε βγάλει νοκ άουτ.

Σας ευχαριστώ όλους!»

Ακολούθησε και η πρώτη μάχη για Έλληνα αθλητή του ΜΜΑ στο εμβληματικό Madison Square Garden απέναντι στον άλλοτε πρωταθλητή του GLORY, τον Άλεξ Περέιρα.

Η είσοδός του με την ελληνική σημαία στις πλάτες είναι κάτι που θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες μας.

Το 2022 αναμένουμε να δούμε εκ νέου τον Ανδρέα στο UFC και το σίγουρο είναι πως αποτελεί τον κορυφαίο Έλληνα MMAer στην ιστορία, κάτι για το οποίο δούλεψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια με υπομονή και επιμονή.



Άλλωστε δίχως σκληρή δουλειά, πίστη στον εαυτό σου και το όραμά σου, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλο το team του ‘EFL Academy’ , καθώς και στον προπονητή του Δημήτρη ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν όλοι μαζί είναι η περιουσία τους για το μέλλον.

Τους ευχαριστούμε για αυτά τα έντονα συναισθήματα που μας έδωσαν και την ανατριχίλα που νιώσαμε να βλέπουμε την ελληνική σημαία μέσα στο οκταγωνο!

ΠΗΓΗ >> https://www.ufight.gr/mma/6681-koryfaioi-2021-andreas-michailidis-o-protos-ellinas-pou-nika-sto-ufc-kai-pata-madison-square-garden.html?fbclid=IwAR2ykn0srHeWGs8xzpzFq02GOgCJro3GaFxibUPuTSXti0eiVxJiWt3hEWA

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr