Home Κορωνοϊος Πρώτη φορά που ανιχνεύτηκε πρωτεΐνη-ακίδα του εμβολίου για τον κορωνοϊό σε άτομο που πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Πρώτη φορά που ανιχνεύτηκε πρωτεΐνη-ακίδα του εμβολίου για τον κορωνοϊό σε άτομο που πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

by _
0 comment 119 views

Πρώτη φορά που ανιχνεύτηκε πρωτεΐνη-ακίδα του εμβολίου για τον κορωνοϊό σε άτομο που πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.


Η υποψία ότι η πρωτεΐνη-ακίδα που σχηματίζεται στον οργανισμό ως αποτέλεσμα του «εμβολιασμού» κατά του Covid-19 θα μπορούσε να ευθύνεται για τις παθολογικά παρατηρούμενες φλεγμονές και βλάβες των αγγείων επιβεβαιώθηκε πλέον ανοσοϊστολογικά για πρώτη φορά.

Οι παθολόγοι Καθ. Δρ. Arne Burkhardt και Καθ. Δρ. Walter Lang και η ομάδα τους κατάφεραν να ανιχνεύσουν αξιόπιστα την πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου στα αγγεία ενός ατόμου που πέθανε 4 μήνες μετά τον «εμβολιασμό» και που είχε αγγειακές βλάβες και επίσης μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλια. Η ανίχνευση ήταν επιτυχής χρησιμοποιώντας ένα αντίσωμα ειδικό για την πρωτεΐνη ακίδα με συμβατική ανοσοϊστοχημεία στα τμήματα ιστού.

Η περιγραφόμενη μέθοδος ανίχνευσης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις βλάβες οργάνων και κυττάρων στις οποίες εντοπίζονται εμφανή παθολογικά ευρήματα μετά τον «εμβολιασμό» κατά του Covid-19. Από αυτό προκύπτει: Για ηθικούς, νομικούς και επιστημονικούς λόγους, όλες οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις σε σχέση με βλάβες που οφείλονται στον «εμβολιασμό» κατά του Covid-19 πρέπει να συνοδεύονται από αυτήν τη μέθοδο με άμεση ισχύ.

Reutlingen, 17 Ιανουαρίου 2022
Καθ. Δρ. Arne Burkhardt
Καθ. Δρ. Walter Lang

_____________

ΠΗΓΗ >> https://pathologie-konferenz.de/en/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr