Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 672 views

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

Στις 10 Απριλίου 2020, ο Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου δήλωσε ξεκάθαρα ότι «ήταν τιμή μου που ήμουν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών»….ΗΜΟΥΝ ΛΕΕΙ !!!…

Όταν ενεργοποιηθεί πλήρως η FEMA (όπως έγινε στην περίπτωση του COVID-19), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Και ΓΙΑΤΙ το έκανε αυτό;;; Μα…για να επισπευσθεί η άνοδος, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τη ψευτο-πανδημία, της….ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, βεβαίως-βεβαίως!!! Και ΓΙ᾽ΑΥΤΟ δεν έκανε τίποτε στον Τζο Μπάιντεν για τη κλοπή των Προεδρικών Εκλογών του 2020 (και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ), διότι ήταν ΟΛΑ….ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ και ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ διότι οι άνθρωποι που κάνουν κουμάντο στην Αμερική…ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Ιαν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το παρακάτω αποκλειστικό μας άρθρο θα σας εξηγήσει ΠΟΛΛΑ τόσο για την αδιαφορία του Τράμπ να αντιμετωπίσει την ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του 2020 από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς όσο και για το ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ εδώ και δύο χρόνια με την ψευτο-πανδημία!!!…

Από την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020, η Εθνική Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης που κηρύχθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ (δείτε την ΕΔΩ) παρέδωσε την εξουσία στη FEMA, την Ομοσπονδιακή Ένωση Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Ο Μπάιντεν δεν είναι πρόεδρος! Μοιάζει με άντρα που είναι υπεύθυνος για τίποτα;!

Η αλήθεια είναι ότι μόλις κηρύχθηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η FEMA ανέλαβε την εξουσία, η θέση του προέδρου των ΗΠΑ έπαψε να υφίσταται και δεν υπάρχει καμία πολιτική αντιμετώπισωη για αυτό!

Προς το παρόν, οι εκλογές (προεδρικές, συνεδριακές, πολιτειακές, κτλ.) δεν έχουν νόημα. Η ψηφοφορία είναι ανούσια. Η αναζήτηση οποιουδήποτε ψηφίσματος από πολιτικούς ή την κυβέρνηση…ΜΑΤΑΙΑ!!!

Σκεφτείτε γιατί η ελίτ ένιωσε αρκετά θρασύς για να δείξει στον αμερικανικό λαό, σε κοινή θέα, τα αποτελέσματα τα αποτελέσματα των Προεδρικών Εκλογών του 2020 να αλλάζουν ξαφνικά, και με περίεργο τρόπο. Γι’ αυτό αφαιρέθηκαν ψήφοι, που ήταν υπέρ του Τραμπ, και προστέθησαν μετά στον Μπάιντεν σε ζωντανή τηλεόραση! Αυτό ήταν ένα μήνυμα ότι οι εκλογές δεν έχουν σημασία! Η ψευδαίσθηση της επιλογής έγινε γνωστή στον αμερικανικό λαό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έπιασαν πολλοί άνθρωποι.

Δεν πειράζει που έκλεψαν τις εκλογές από τον Τραμπ το 2020 γιατί ήταν ένα μεγάλο θέαμα, σόου, έτσι κι αλλιώς!!!

Με επικεφαλής τη FEMA, τι σημασία έχουν οι κάλπες και η ψηφοφορία;;;

Η FEMA έχει περισσότερη εξουσία από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει την εξουσία να αναστέλλει νόμους, να μετακινεί ολόκληρους πληθυσμούς, να συλλαμβάνει και να κρατά πολίτες χωρίς ένταλμα και να τους κρατά χωρίς δίκη, μπορεί να κατάσχει περιουσίες, προμήθειες τροφίμων, συστήματα μεταφορών και μπορεί να αναστείλει την Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όταν κηρύσσεται κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Εκτελεστικό Διάταγμα 11921 του 1976 (δείτε το ΕΔΩ) επιτρέπει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ετοιμότητας Έκτακτης Ανάγκης (η οποία υπάγεται στη FEMA) να αναπτύξει σχέδια για την καθιέρωση ελέγχου στους μηχανισμούς παραγωγής και διανομής, των πηγών ενέργειας, των μισθών, της πίστωσης και της ροής χρημάτων σε χρηματοοικονομικά θέματα. ιδρύματα κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε απροσδιόριστης εθνικής έκτακτης ανάγκης. Προβλέπει επίσης ότι όταν κηρύσσεται κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον πρόεδρο, το Κογκρέσο δεν μπορεί να επανεξετάσει τη πράξη αυτή για έξι μήνες.

Όταν ο Τραμπ υπέγραψε την εθνική κήρυξη έκτακτης ανάγκης, η FEMA ανέλαβε την εξουσία στη χώρα. Διαβάστε τώρα τι είπε ο Τραμπ στις 13 Μαρτίου 2020 αφότου υπέγραψε αυτήν την εθνική δήλωση έκτακτης ανάγκης…

Αυτή είναι μόνο η αρχή αυτού που πραγματικά κάνουμε και βρισκόμαστε τώρα σε μια διαφορετική φάση…

Όταν αναφέρει μια διαφορετική φάση εννοεί ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος και ότι παραδίδει την εξουσία στη FEMA. Στη συνέχεια είπε ότι «καταργούμε τους παλιούς και απαρχαιωμένους κανόνες». Αυτοί οι παλιοί και απαρχαιωμένοι κανόνες είναι επίσης γνωστοί ως το….Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών!!! Ο Τραμπ λέει στη συνέχεια ότι αυτοί οι παλιοί και απαρχαιωμένοι κανόνες «δεν μπορούν να λειτουργήσουν υπό μαζικές συνθήκες». Το «μαζικές συνθήκες» σημαίνει ευρισκόμεθα πλέον υπό τους κανόνες της…FEMA.

Ο Τραμπ λέει στη συνέχεια ότι αυτοί οι απόλυτοι κανόνες ίσχυαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα τους καταργούμε. Αυτό σημαίνει ότι αναστέλλουν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών!!! Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν προωθήσει το απαίσιο και σκοτεινό σχέδιό τους, ενώ ταυτόχρονα έχοντας ανέπαφα, άθικτα τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Και είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως παρ’ ολο εμείς οι πολίτες φωνάζουμε εδώ και δύο χρόνια για τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ περιοριστικά μέτρα, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΙ οι κραυγές μας από τη κυβέρνηση;;;…όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και…ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Στη συνέχεια, ο Τραμπ λέει, για να απελευθερώσουμε την πλήρη εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του πλαστού COVID-19. Οπότε ουσιαστικά μας είπε ότι είμαστε πλέον υπό τον έλεγχο της FEMA και ότι δεν έχουμε πλέον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ας πάμε τώρα στις 19 Μαρτίου 2020 όπου ο Τραμπ και ο Μάικ Πενς βρίσκονταν στο εθνικό κέντρο συντονισμού ανταπόκρισης της FEMA….

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης μεταξύ Τραμπ, Μάικ Πενς και του προσωπικού της FEMA, ο επικεφαλής της FEMA λέει στον Τραμπ ότι με την υπογραφή της δήλωσης εθνικής έκτακτης ανάγκης «εξουσιοδότησε πραγματικά τη FEMA». Δείτε τη δήλωση στο 3:15 του παρακάτω κλιπ.

Σε άρθρο του Politico.com (9 Απριλ. 2020) διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά για όλα αυτά…

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει οι πολιτείες να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάρουν τον έλεγχο των τόπων δοκιμών κορωνοϊού μέσω οδήγησης, που επί του παρόντος διαχειρίζονται το HHS και η FEMA, που έχουν εξετάσει περισσότερους από 77.000 ανθρώπους μέχρι σήμερα.

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.politico.com/news/2020/04/09/hhs-fema-ask-states-to-take-control-of-drive-through-testing-sites-178379

Στις 10 Απριλίου 2020, ο Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου δήλωσε ξεκάθαρα ότι «ήταν τιμή μου που ήμουν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών»….ΗΜΟΥΝ ΛΕΕΙ !!! Και τη δήλωσή του μπορείτε να τη βρείτε στο παρακάτω κλιπ στο 3:24 και μετά.

Δείτε επίσης ολόκληρη την ομιλία του Τράμπ εκείνης της ημέρας στο κάτω κλιπ Youtube…

Ο Τραμπ, από εκείνο το σημείο και μετά, δεν θα λαμβάνει πλέον τις αποφάσεις για την κυβέρνησή του. Μια ομάδα ΑΛΛΩΝ ανθρώπων θα πάρνει τις αποφάσεις.

Είναι να απορεί κανείς τη πρόσφατη δήλωση του Μπάιντεν όπου είπε «Έχω δει περισσότερο τον Δρ Φάουτσι παρά τη γυναίκα μου… Ποιος είναι Πρόεδρος; O Fauci! Αλλά πέρα από όλα τα αστεία, το εννοώ ειλικρινά», είπε ο Μπάιντεν. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΩΠΑΑΑΑΑ!!! – Τζο Μπάιντεν: «Έχω δει περισσότερο τον Δρ Φάουτσι παρά τη γυναίκα μου…Ποιος είναι ο Πρόεδρος; O Fauci!» (ΒΙΝΤΕΟ) για περισσότερα.

Και τέλος, η FEMA δημιουργήθηκε με μια σειρά εκτελεστικών διαταγμάτων. Ένα προεδρικό διάταγμα, είτε συνταγματικό είτε όχι, γίνεται νόμος απλώς με τη δημοσίευσή του στο ομοσπονδιακό μητρώο. Το Κογκρέσο παρακάμπτεται σε αυτό. Το εκτελεστικό διάταγμα με αριθμό 12148 δημιούργησε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) που θα διασυνδεθεί με το Υπουργείο Άμυνας για τον Σχεδιασμό και τη Χρηματοδότηση της Πολιτικής Άμυνας. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτό, όπως στην περίπτωση της Έκτακτης Ανάγκης που κήρυξε ο…ΤΡΑΜΠ το Μαρ. του 2020, διορίζεται μετά ένας «τσάρος» έκτακτης ανάγκης.

President Trump speaks during a teleconference with governors at the Federal Emergency Management Agency headquarters Thursday.

 

Το εκτελεστικό διάταγμα με αριθμό 12656 όρισε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ως το κύριο όργανο που θα πρέπει να εξετάσει τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Αυτό επιτρέπει στην κυβέρνηση να αυξήσει την εσωτερική πληροφόρηση και την επιτήρηση των πολιτών των ΗΠΑ και θα περιόριζε την ελευθερία κινήσεων εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και θα παρείχε στην κυβέρνηση το δικαίωμα να απομονώνει μεγάλες ομάδες πολιτών. Η Εθνική Φρουρά θα μπορούσε να ομοσπονδιοποιηθεί για να σφραγίσει όλα τα σύνορα και να πάρει τον έλεγχο του εναέριου χώρου των ΗΠΑ και όλων των λιμανιών εισόδου.

Ο Μπάιντεν δεν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο επειδή έκλεψε τις εκλογές αλλά και επειδή υπάρχουν ΑΛΛΟΙ στις ΗΠΑ που κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ….ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!

Για να δώσετε στους ανθρώπους μια ιδέα για τη δύναμη που κατέχει τώρα η FEMA, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που εξηγεί πώς δημιουργήθηκε η FEMA μέσω πολλαπλών εκτελεστικών διαταγών που υπογράφηκαν από πρώην προέδρους.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr