Home Greek News Η Ευρώπη καταργεί τις απαγορεύσεις: Και η Ιρλανδία «τελειώνει» τα μέτρα- Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στο «μαστίγιο»

Η Ευρώπη καταργεί τις απαγορεύσεις: Και η Ιρλανδία «τελειώνει» τα μέτρα- Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στο «μαστίγιο»

by _
0 comment 182 views

Η Ευρώπη καταργεί τις απαγορεύσεις: Και η Ιρλανδία «τελειώνει» τα μέτρα- Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στο «μαστίγιο»

___________

Η Ιρλανδία είναι έτοιμη να χαλαρώσει(παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα εξακολουθούν να κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα) γρήγορα σχεδόν όλους τους περιορισμούς για την COVID-19, καθώς σήμερα αναμένεται συνεδρίαση των υπουργών της για να συμφωνήσουν σε ένα χρονοδιάγραμμα αφού τους δόθηκε το πράσινο φως από τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας.

Το κλείσιμο στις 20:00 τοπική ώρα του τομέα της φιλοξενίας μπορεί να αρθεί ακόμη και από αυτό το σαββατοκύριακο, παράλληλα με την κατάργηση του εμβολιαστικού πάσου, ενώ φαίνεται επίσης ότι θα επανέλθει στο 100% η πληρότητα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/kosmos/1051162_oli-i-eyropi-katargei-tis-apagoreyseis-kai-i-irlandia-teleionei-ta-metra-mono-i

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr