Home ΔΙΕΘΝΗ Τόσο η ΕΕ όσο και ο ΠΟΥ προειδοποιούν ότι τα «ενισχυτικά» εμβόλια του Covid είναι επικίνδυνα

Τόσο η ΕΕ όσο και ο ΠΟΥ προειδοποιούν ότι τα «ενισχυτικά» εμβόλια του Covid είναι επικίνδυνα

by _
0 comment 148 views

Τόσο η ΕΕ όσο και ο ΠΟΥ προειδοποιούν ότι τα «ενισχυτικά» εμβόλια του Covid είναι επικίνδυνα

14/01/2022 / Του Ethan Huff


Ο Μάρκο Καβαλέρι, επικεφαλής του τμήματος βιολογικών απειλών για την υγεία και στρατηγικής εμβολίων στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), προειδοποίησε ότι οι «ενισχυτικές» δόσεις για τον κορωνοϊό (Covid-19) είναι μια επικίνδυνη προοπτική και «όχι κάτι που μπορούμε να πιστεύουμε ότι πρέπει να επαναλαμβάνεται συνεχώς».

Αυτή η ρυθμιστική αρχή υψηλού επιπέδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) «τραγουδά» την ίδια «μελωδία» μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος ομοίως προειδοποίησε το κοινό ότι η λήψη μίας αναμνηστικής δόσης μετά την άλλη δεν πρόκειται να προσφέρει πραγματική ή διαρκή προστασία έναντι του COVID.

Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερες δόσεις κάνει ένα άτομο, τόσο πιο αδύναμο γίνεται το ανοσοποιητικό του σύστημα με την πάροδο του χρόνου. Όπως και η εξέλιξη του AIDS, τα εμβόλια COVID εξαντλούν το ανοσοποιητικό σύστημα με την πάροδο του χρόνου, ειδικά όταν λαμβάνονται ξανά και ξανά.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://vaccinedeaths.com/2022-01-14-eu-who-warn-covid-booster-shots-dangerous.html#

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr