Home ΚΟΣΜΟΣ «ΠΑΓΩΜΑΡΑ» στη Βραζιλία! Δεκάδες παιδιά εμβολιάστηκαν κατά λάθος ( ; ) με ΛΗΓΜΕΝΕΣ δόσεις ενηλίκων

«ΠΑΓΩΜΑΡΑ» στη Βραζιλία! Δεκάδες παιδιά εμβολιάστηκαν κατά λάθος ( ; ) με ΛΗΓΜΕΝΕΣ δόσεις ενηλίκων

by _
0 comment 139 views

«ΠΑΓΩΜΑΡΑ» στη Βραζιλία! Δεκάδες παιδιά εμβολιάστηκαν κατά λάθος ( ; ) με ΛΗΓΜΕΝΕΣ δόσεις ενηλίκων


Τουλάχιστον εγκληματική ενέργεια!…

Αρκετές δεκάδες παιδιά εμβολιάστηκαν κατά λάθος για τη νόσο COVID-19 με δόσεις ενηλίκων στην πολιτεία Παραΐμπα της Βραζιλίας, όπως έγινε γνωστό τη χθες Δευτέρα.Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας, Μαρσέλο Κεϊρόγκα, ζήτησε να ακολουθηθεί η κατάσταση για να εκτιμηθούν πιθανές παρενέργειες των παιδιών.

Χαρακτηριστικά, ο Μαρσέλο Κεϊρόγκα επισκέφθηκε την πόλη Λουσένα, όπου χορηγήθηκαν δόσεις ενηλίκων κατά της νόσου COVID-19 σε 48 παιδιά και, σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας, αναφέρεται:

«Ο υπουργός συνέστησε τα παιδιά να υποβληθούν σε εξετάσεις ώστε να εγγυηθεί την ασφάλεια του καθενός από αυτά».Επισημαίνεται ότι τα εν λόγω εμβόλια χορηγήθηκαν σε παιδιά από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου και ο εμβολιασμός των παιδιών άρχισε στη Βραζιλία μόλις τη Δευτέρα (17/01), επομένως εκείνο το διάστημα χρησιμοποιήθηκαν σκευάσματα της Pfizer που προορίζονταν για ενήλικες.

Υπάρχουν, επίσης, ενδείξεις ότι τα εμβόλια είχαν λήξει και η Εισαγγελία ερευνά τα γεγονότα και έχει ήδη ανακρίνει μια μητέρα και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εντοπιστεί παρενέργειες στα παιδιά, που έλαβαν δόσεις ενηλίκων, και είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις τοπικές Αρχές εάν χρειαστεί.

(Από sputniknews – φωτο:photo screenshot)

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/pagomara-sti-vrazilia-dekades-paid/?fbclid=IwAR2XH4wn0sBidWhxgsgub7oMdjPp2gkZDds8bmJki5VSMpsNEnRmtxgeqCo

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr