Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξαγόρασε το 80% εταιρείας που αναπτύσσει ΨΕΥΤΟ-θεραπεία για τον…ΨΕΥΤΟ-ΙΟΝ!!!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξαγόρασε το 80% εταιρείας που αναπτύσσει ΨΕΥΤΟ-θεραπεία για τον…ΨΕΥΤΟ-ΙΟΝ!!!

by _
0 comment 206 views

GreekNewsOnDemand.com: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξαγόρασε το 80% εταιρείας που αναπτύσσει θεραπεία κατά του κορωνοϊού, ενώ «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ…!!!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βάζει τα λεφτά του σε ΑΠΑΤΗΛΕΣ ψευτο-εταιρείες που αναπτύσουν «θεραπείες» για τον…ΨΕΥΤΟ-ΙΟ!  Και παρ΄ολο που αρνείται να κάνει το μπόλι που ΣΚΟΤΩΝΕΙ, μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει ΚΑΜΙΑ δήλωση εκφράζοντας πλήρως τις απόψεις του για αυτό το θέμα!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί οι περισσότεροι «αρνητές» εκεί έξω είναι και «αρνητές» του….ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ενώ ο Τζόκοβιτς ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως υπάρχει!!! Εξ ου κι η ακόλουθη αποκάλυψη για τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του σε εταιρεία που αναπτύσσει ψευτο-θεραπείες. ΟΛΑ τα δήθεν «φάρμακα» ή / και «θεραπείες» για τον ιον-φάντασμα είναι ΑΠΑΤΗ και ΒΛΑΠΤΟΥΝ κιόλας την υγεία των ανθρώπων, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

«ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» COVID = «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID. ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!

Ένα καλό αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ ‘αυτού είναι το πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Δρ. Carrie Madej: Παραπλανητικά τα μονοκλωνικά αντισώματα όπως και τα εμβόλια! Περιέχουν επίσης αποβληθέντα, εμβρυϊκά κύτταρα! όπου σας αποκαλύψαμε πως η υπ’ αριθμόν ένα «θεραπεία» για τον «κόβιντι», τα μονοκλονικά αντισώματα, δηλαδή, είναι ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ!!! Διαβάστε κι αυτό.

Όπου «εταιρεία βιοτεχνολογίας» αυτό πάει να πει…ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ, και σε ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει τα λεφτά του ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!!! Διαβάστε το….


Πρώτο Θέμα: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξαγόρασε το 80% εταιρείας που αναπτύσσει θεραπεία κατά του κορωνοϊού

19/01/2022, 21:40

Πρόκειται για την εταιρεία βιοτεχνολογίας QuantBioRes, η οποία στοχεύει να ξεκινήσει το καλοκαίρι κλινικές δοκιμές του φαρμάκου της στη Βρετανία

Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος απελάθηκε από την Αυστραλία και δεν παίζει στο Australian Open αποκαλύφθηκε ότι είχε εξαγοράσει το 80% εταιρείας στη Δανία η οποία εργάζεται για την παρασκευή φαρμάκου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Σέρβος τενίστας έχει μερίδιο 80% στη δανική εταιρεία βιοτεχνολογίας QuantBioRes (πατήστε εδώ), η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη ιατρικής θεραπείας για την αντιμετώπιση της Covid-19, όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας στο πρακτορείο.

Ο CEO Ιβάν Λονκάρεβιτς, ο οποίος περιέγραψε τον εαυτό του ως επιχειρηματία, είπε ότι η επένδυση έγινε τον Ιούνιο του 2020, αλλά αρνήθηκε να αναφέρει το ποσό που επενδύθηκε από τον Σέρβο τενίστα.

Η QuantBioRes έχει περίπου 11 ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία, σύμφωνα με τον Λονκάρεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι οι έρευνές τους αφορούν στη θεραπεία κατά της Covid-19 και όχι σε εμβόλιο.



Η εταιρεία αναπτύσσει ένα πεπτίδιο, το οποίο εμποδίζει τον κορωνοϊό να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα, και αναμένεται να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές στη Βρετανία αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >>  ΣΟΚ – Απένειμε στον DJOKOVIC το ΜΑΣΟΝΙΚΟ παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα η ίδια η…ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ το επίθετό του!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr