Home ΚΟΣΜΟΣ Ο πρ. επικεφαλής της Ομάδος Εργασίας Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι είναι πλέον «χάσιμο χρόνου» να συνεχίσoουμε τους εμβολιασμούς

Ο πρ. επικεφαλής της Ομάδος Εργασίας Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι είναι πλέον «χάσιμο χρόνου» να συνεχίσoουμε τους εμβολιασμούς

by _
0 comment 142 views

Ο πρώην επικεφαλής της Ομάδος Εργασίας Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι είναι πλέον «χάσιμο χρόνου» να συνεχίσoουμε τους εμβολιασμούς


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Και το λένε αφού τελειώνει πια η…ψευτο-πανδημία…
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Βίντεο σοκ: Γιατρός λέει σε ασθενή να μην κάνει εμβόλια γιατί θα…ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ για περισσότερα.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Ομάδας Εργασίας Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι πλέον «χάσιμο χρόνου» να συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε τους ανθρώπους κατά του Covid.

Αυτόν τον μήνα, ο Δρ Κλάιβ Ντιξ, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο βοηθώντας τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να δημιουργήσουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, άρχισε να ζητά τον τερματισμό του μαζικού εμβολιασμού.

Είπε στο ραδιόφωνο LBC: «Η παραλλαγή Omicron είναι ένας σχετικά ήπιος ιός. Και το να συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε ανθρώπους και να σκεφτόμαστε να το κάνουμε ξανά για να προστατεύσουμε τον πληθυσμό είναι, κατά την άποψή μου, τώρα χάσιμο χρόνου».

Αν και υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη εκστρατεία ενισχυτικών δόσεων, είπε ότι έχει ασκήσει «κριτική» στο πρόγραμμα ενισχυτικών δόσεων του κοινού καθώς δεν είναι πεπεισμένος ότι «χρειαζόταν ή χρειάζεται» για τους νεότερους.

Ο Ντιξ είπε, «Νομίζω ότι η σκέψη της εποχής ήταν πολύ να σταματήσει η μόλυνση και η μετάδοση, όπου σαφώς αυτά τα εμβόλια δεν το κάνουν αυτό.



Ο Ντιξ είπε στην εφημερίδα The Observer την περασμένη εβδομάδα ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 θα πρέπει να τελειώσει και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να επικεντρωθεί στη διαχείρισή του ως ενδημική ασθένεια όπως η γρίπη.

«Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε τις ασθένειες, όχι την εξάπλωση του ιού», είπε. «Έτσι, ο μελλοντικός στόχος είναι η διακοπή της εξέλιξης των σοβαρών νόσων σε ευάλωτες ομάδες».

Οι ιατρικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι είναι «αβάσιμο» να «τρυπούν» τον πληθυσμό κάθε τρεις ή έξι μήνες.

Ο Sir Patrick Vallance, ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε στις 3 Ιανουαρίου ότι δεν είναι «μακροπρόθεσμη άποψη» της κυβέρνησης να χορηγεί σε όλους ένα αναμνηστικό εμβόλιο κάθε λίγους μήνες.



Ο καθηγητής Andrew Pollard, διευθυντής της Ομάδας εμβολίων της Οξφόρδης και πρόεδρος της κυβερνητικής κοινής επιτροπής εμβολιασμού και ανοσοποίησης (JCVI), δήλωσε στην The Telegraph ότι «δεν είναι βιώσιμο ή οικονομικά προσιτό» να «εμβολιάζεται ο πλανήτης κάθε τέσσερις έως έξι μήνες».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/former-head-of-uk-vaccine-taskforce-says-its-now-a-waste-of-time-to-keep-vaccinating-people/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr