Home Greek News ΑΚΚΕΛ: ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ

ΑΚΚΕΛ: ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ

by _
0 comment 159 views

ΑΚΚΕΛ: ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Η αρχή του τέλους για την αντιλαϊκή κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη ξεκινήσει! Ο Έβρος έδωσε ηχηρό χαστούκι πριν δυο χρόνια στον Τούρκο Σουλτάνο, ο Έβρος σήμερα αποκαθηλώνει τον αυταρχικό “Καίσαρα” της Πατρίδας μας! Ανατρέποντας τα αντεθνικά σχέδια του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος στην γενέτειρά του και εκλογική περιφέρειά του Χίο, είναι ήδη “persona non grata”!

Από τη στιγμή, που η κυβερνητική προσπάθεια άλωσης του Έβρου με χιλιάδες παράνομους μετανάστες απέτυχε, όπως λίγες ημέρες πριν είχε αποτύχει στα ακριτικά νησιά μας (Χίος, Μυτιλήνη)!

Οι ακρίτες μας στον Έβρο “επαναστάτησαν” κατά της κυβερνητικής προσπάθειας εξυπηρέτησης των Αμερικανικών σχεδίων στην υπερευαίσθητη περιοχή τους!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%ce%ba%ce%ba%ce%b5%ce%bb-%ce%bd%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%bd/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr