Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Τρείς εξαιρετικές ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ προσωπικότητες, ένωσαν τις πένες τους κατά των Αντιχρίστων. Δαπέργολας, Βαθιώτης, Δασκαλάκης: “Κλιμακώνεται ο ορατός πόλεμος κατά του Χριστού από τα τσιράκια του Αντιχρίστου”

Τρείς εξαιρετικές ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ προσωπικότητες, ένωσαν τις πένες τους κατά των Αντιχρίστων. Δαπέργολας, Βαθιώτης, Δασκαλάκης: “Κλιμακώνεται ο ορατός πόλεμος κατά του Χριστού από τα τσιράκια του Αντιχρίστου”

by _
0 comment 167 views

Τρείς εξαιρετικές ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ προσωπικότητες, ένωσαν τις πένες τους κατά των Αντιχρίστων. Δαπέργολας, Βαθιώτης, Δασκαλάκης: “Κλιμακώνεται ο ορατός πόλεμος κατά του Χριστού από τα τσιράκια του Αντιχρίστου”

2 Ιανουαρίου, 2022 57  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Ν. Δαπέργολας, Κ. Βαθιώτης, Δ. Δασκαλάκης: “Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι αυτοί οιστρηλατούνται από αβυσσαλέο μίσος ειδικά κατά των ιερών θέσμιων της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας, το οποίο καλύπτουν υποκριτικά κάτω από τον μανδύα μιας «Τέχνης» που εξαχρειώνει αντί να εξευγενίζει. Και επιβεβαιώνεται ότι ο πόλεμός τους είναι αποκλειστικά εναντίον του Χριστού.“

Τρείς υπέροχοι ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ένωσαν τις φωνές τους κατά των Αντιχρίστων. Δαπέργολας, Βαθιώτης, Δασκαλάκης: “Κλιμακώνεται ο ορατός πόλεμος κατά του Χριστού από τα τσιράκια του Αντιχρίστου”

Τρεις, εξαιρετικές,  δυνατές και ιδιαίτερα αγαπητές στον Ελληνικό λαό προσωπικότητες, ένωσαν τις φωνές και τις εξαιρετικές γραφίδες τους, για να στηλιτεύσουν τους ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.

Νεκτάριος Δαπέργολας, Κωνσταντίνος Βαθιώτης και Δημήτρης Δασκαλάκης, με την σειρά που και οι ίδιοι υπογράφουν το αφυπνιστικό άρθρο που ακολουθεί, δεν ιχνηλατούν εξ απαλών ονύχων την ΥΒΡΗ και τους ΥΒΡΙΣΤΕΣ, αλλά εμβαθύνουν στις τεράστιες ευθύνες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, και στην  εξ απαλών ονύχων ανακοίνωσης της “αν”Ιερης Συνόδου, εις τον εναν εκ των υβριστών, αφήνοντας τους δυο άλλους στο απυρόβλητο, και καλούν τον Ελληνικό λαό σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά κάθε υβριστού της Πίστης μας.

Μένει πλέον σ’ εμάς, να πράξουμε το Ιερό Χρέος μας κατά των υβριστων της Πίστης μας, δεδομένου ότι όλα αυτά, εκπορεύονται από τους παγκόσμιους καμπαλιστές Αντίχριστους τυρράνους.

Καλλιόπη Σουφλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ >> https://attikanea.info/%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9-

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr