Home Greek News ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ κιου ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ COVID 19.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ κιου ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ COVID 19.

by _
0 comment 182 views

Το ακόλουθο αίτημα για δημοσίευση μας εστάλη από Δρ. Θεόδωρο Μαστιχιάδη, Ταξίαρχο Ε.Α. …

________________

ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΚΔΟΤΑ,

 

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ  ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΧΘΕΣ ΦΙΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ 100€ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.

·         ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ COVID 19.

·         ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝΤΑΧΘΕΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ ΚΑΙ ΕΛΕΧΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΦΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ 100€ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.

·         ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΙ ΟΔΗΓΟΣ

Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.

_________________

Δείτε τώρα τα σχετικά έγγραφα…

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID 19 Του ομ καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργου Κασιμάτη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr