Home Greek News Σημεία “rapid test” στήνει ο Στρατός σε Αλεξανδρούπολη & Διδυμότειχο – ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΟΞΙΚΑ!!!

Σημεία “rapid test” στήνει ο Στρατός σε Αλεξανδρούπολη & Διδυμότειχο – ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΟΞΙΚΑ!!!

by _
0 comment 147 views

Νίκος Γ. Χαρδαλιάς – 216 ΚΙΧΝΕ

Σημεία “rapid test” στήνει ο Στρατός σε Αλεξανδρούπολη & Διδυμότειχο

 17-01-2022

Δωρεάν rapid test με τη συμβολή του στρατού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Ο κ. Πλεύρης είπε ότι επιπλέον 50 σημεία θα προστεθούν, ώστε να φτάσουν τις 100 οι δομές – μαζί με αυτές του ΕΟΔΥ και του ΕΣΥ – στις οποίες ο πληθυσμός μπορεί να κάνει δωρεάν τεστ.

Η απόφαση ελήφθη μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ των αξιωματούχων των υπουργείων Υγείας και Άμυνας.

“Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στην συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν με την συμβολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά 50 σημεία στα οποία θα γίνονται RAPID TEST”.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας και το υγειονομικό προσωπικό του στρατού στον Έβρο έχει ήδη προετοιμαστεί για να βοηθήσει στην αποφόρτιση του υγειονομικού συστήματος, ο ΕΟΔΥ σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου ανακοίνωσε τα σημεία που θα διεξάγονται τα τεστ.

Συγκεκριμένα, rapid τεστ θα διεξάγονται στα:



  • 216 ΚΙΧΝΕ – ΣΤΡΔΟ «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΠΑΤΣΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» 68100 Τέρμα Μαρκοπούλου Αλεξανδρούπολη – 9:00 – 15:00
  • 219 ΚΙΧΝΕ – ΣΤΡΔΟ «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΝΙΘΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ» 68300 25ης Μαΐου Διδυμότειχο – 9:00 – 15:00

_________

ΠΗΓΗ >> https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/shmeia-rapid-test-sthnei-o-stratos-se-ale3androypolh-didymoteixo/post45589?fbclid=IwAR3XnlRLpmCurlRoddlsbNojrijbYrjMMio1jjnGKIU0V3uSRv1C9Yuu99U

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr