Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΜΠΟΥΜ!!! – Σε ελεύθερη πτώση οι Δημοκρατικοί σε όλες τις ΗΠΑ – Δημοκρατικοί ψηφοφόροι εγκαταλείπουν το κόμμα τους εξαιτίας των μέτρων COVID με προορισμό τους…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ που θέλουν να βάλουν ΤΕΡΜΑ στην ψευτοπανδημία!!!

ΜΠΟΥΜ!!! – Σε ελεύθερη πτώση οι Δημοκρατικοί σε όλες τις ΗΠΑ – Δημοκρατικοί ψηφοφόροι εγκαταλείπουν το κόμμα τους εξαιτίας των μέτρων COVID με προορισμό τους…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ που θέλουν να βάλουν ΤΕΡΜΑ στην ψευτοπανδημία!!!

by _
0 comment 241 views

ΜΠΟΥΜ!!! – Σε ελεύθερη πτώση οι Δημοκρατικοί σε όλες τις ΗΠΑ – Δημοκρατικοί ψηφοφόροι εγκαταλείπουν το κόμμα τους εξαιτίας των μέτρων COVID με προορισμό τους…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ που θέλουν να βάλουν ΤΕΡΜΑ στην ψευτοπανδημία!!!

Και δεν παραπλανούν οι πρόσφατες, πολιτικές δημοσκοπήσεις για τη πρόθεση ψήφου των Αμερικανών πολιτών διότι αυτό έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει…ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Ιαν. 2022 | 20:21 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


GreekNewsOnDemand.com LIVE στο Laguna Beach της Καλιφορνια! Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη ψευτοπανδημία. Πάνε τώρα να την τελειώσουν ή να την παρατείνουν;;; Πολλοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι εγκαταλείπουν το κόμμα τους με προορισμό τους…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ!!! Δείτε το κάτω βίντεο…

Τώρα διαβάζουμε από τον δημοσιογράφο Paul Joseph Watson

«Ο κόσμος έχει ξεμείνει από υπομονή».…

Σε απάντηση στην κατακόρυφη πτώση των αξιολογήσεων αποδοχής, απομακρύνονται τώρα οι Δημοκρατικοί από τις πολιτικές lockdown που προηγουμένως υποστήριζαν σθεναρά λόγω των φόβων ότι θα εξαφανιστούν πολιτικά.

Αυτό σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Politico, η οποία σημειώνει πώς, «η Omicron αυξάνεται — και οι Δημοκρατικοί δεν κλείνουν τα πράγματα αυτή τη φορά».

«Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Καλιφόρνια, οι Δημοκρατικοί δήμαρχοι και κυβερνήτες αγωνίζονται για να κρατήσουν τα σχολεία και τις επιχειρήσεις ανοιχτά με μια επείγουσα ανάγκη που δεν έχουν στριμώξει πριν από την πανδημία», γράφει η Lisa Kashinsky.



Αυτή η αλλαγή στη θάλασσα πιθανότατα έχει να κάνει πολύ με τους Ρεπουμπλικάνους που εξασφάλισαν μια καθαρή σάρωση της Βουλής τον Νοέμβριο, καθώς και τα γραφεία του κυβερνήτη, του αντικυβερνήτη και του γενικού εισαγγελέα στη Βιρτζίνια.

Ο νεοεκλεγείς Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης Glenn Youngkin είχε απήχηση στους γονείς που ήταν θυμωμένοι για το κλείσιμο των σχολείων και άλλα ζητήματα, όπως οι εντολές για μάσκες (και ΓΙ ΑΥΤΟ κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές εκεί για κυβερνήτης), ενώ ο Δημοκρατικός κυβερνήτης του New Jersey, Phil Murphy, έφτασε πιο κοντά στην ήττα από ό,τι αναμενόταν, λόγω της απογοήτευσης που σχετίζεται με τους περιορισμούς του COVID.

Μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις όπως το Super Bowl στο Λος Άντζελες θα συνεχιστούν τώρα, ενώ οι Φάουτσι και ο Μπάιντεν απέφυγαν να πουν στους Αμερικανούς να ακυρώσουν τα σχέδια διακοπών.

«Οι Δημοκρατικοί προχώρησαν περισσότερο από τους περισσότερους Ρεπουμπλικάνους στο κλείσιμο των επιχειρήσεων, επιβάλλοντας τις κοινωνικές αποστάσεις και απαιτώντας μάσκες για να δαμάσουν την εξάπλωση του ιού – ενώ αρχικά είχαν ανταμειφθεί πολιτικά για την προσοχή έδειχναν για όλα αυτά», αναφέρει η αναφορά.



«Όμως, καθώς το έθνος μπαίνει σε ένα τρίτο έτος πανδημίας στα χέρια ενός άλλου κύματος που τροφοδοτείται από παραλλαγές, οι ηγέτες των γαλάζιων πολιτειών, που είναι αντιμέτωποι με εξαντλημένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους, έχουν χάσει το σθένος για περαιτέρω αυστηρά λοκντάουν».

Σύμφωνα με τον Bob Blendon, ειδικό σε δημοσκοπήσεις και πολιτική στρατηγική στο Harvard T.H. Chan School, οι Δημοκρατικοί «βλέπουν επερχόμενες εκλογές, βλέπουν και αντιδράσεις».

«Δεν μπορούν να κλείσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει δημόσια ανοχή για σοβαρές διαταραχές στη ζωή των ανθρώπων. Οι άνθρωποι έχουν ξεμείνει από υπομονή», είπε ο Μπλέντον.



Οι δημοσκοπήσεις ήταν επίσης τρομακτικές για τους Δημοκρατικούς, με το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν να πέφτει σε νέο χαμηλό καθώς μόλις το 15,5% των Αμερικανών δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον πρόεδρο όταν πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19.

«Με τον συνδυασμό του Omicron και του γεγονότος ότι οι Δημοκρατικοί εξαφανίζονται πολιτικά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μπορέσουμε να φύγουμε τειλικά από αυτήν την υστερία [για τον COVID] και να συνεχίσουμε τη ζωή» σχολιάζει ο  Chris Menahan.

________________

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι πολλοί γνωστοί δημοκρατικοί (είτε είναι ηθοποιοί είτε πολιτικοί αναλυτές, κτλ) έχουν αρχίσει να βρίσκονται σε πανικό για το μεγάλο πλέον ενδεχόμενοι το κόμμα τους να χάσουν και τη Βουλή αλλά και τη Γερουσία, όπως η Cher.

Σύμφωνα με το NewsPunch.com…

Καθώς οι ενδιάμεσες εκλογές αρχίζουν να πλησιάζουν, η Cher έχει αρχίσει να φρικάρει στο Twitter.

Πιστεύει ότι «τη γ@μήσ@με» αν οι Δημοκρατικοί χάσουν τη Βουλή ή τη Γερουσία.

Με το συνηθισμένο μελοδραματικό της ύφος, προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι εάν οι Δημοκρατικοί χάσουν τον Λευκό Οίκο το 2024, τότε «τελείωσε η δημοκρατία».

Το Breitbart αναφέρει: Η τραγουδίστρια-ηθοποιός χτύπησε το κουμπί πανικού σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε αργά την Παρασκευή, στο οποίο φαινόταν να αναφέρεται στην αποτυχία των Δημοκρατικών να εγκρίνουν νομοσχέδια για τα «δικαιώματα ψήφου» που θα ομοσπονδιοποιούσαν τις εκλογές. Η Cher ξεχώρισε τους γερουσιαστές Joe Manchin (D-WV) και Kyrsten Sinema (D-AZ), οι οποίοι και οι δύο αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης Μπάιντεν να καταλάβει την εξουσία από τις πολιτείες για να επιβλέπει τις δικές τους εκλογικές διαδικασίες.

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/cher-freaks-out-if-democrats-lose-house-or-senate-were-fked/

________________

Δείτε τώρα τις ωραίες μας φώτο. από την Laguna Beach της Καλοφόρνια (μια από τις πλουσιότερες πόλεις εδώ) γιατί υπάρχει ΦΩΣ στον….ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!!….

__________

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr