Home ΚΟΣΜΟΣ Ακυρώνει όλες τις περιοδείες της η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας! Φήμες ό, τι έμεινε ΠΑΡΑΛΥΤΗ μετά το μπόλι!!!

Ακυρώνει όλες τις περιοδείες της η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας! Φήμες ό, τι έμεινε ΠΑΡΑΛΥΤΗ μετά το μπόλι!!!

by _
0 comment 150 views

The Gateway Pundit: Η Celine Dion ακυρώνει τις υπόλοιπες ημερομηνίες περιοδείας στη Βόρεια Αμερική λόγω πρόσφατου προβλήματος υγείας – “Σοβαροί και επίμονοι μυϊκοί σπασμοί”

Από την Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε 15 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30


Σύμφωνα με το μεγάλο ιστολόγιο ειδήσεων The Gateway Pundit:

Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός Σελίν Ντιόν, 53 ετών, ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας της “Courage World Tour” λόγω ενός πρόσφατου προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η Celine Dion έχει βιώσει «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς» που την εμποδίζουν από το να παίξει.

Η Celine Dion ανακοίνωσε σήμερα ότι καθώς η ανάρρωσή της από ένα πρόσφατο πρόβλημα υγείας συνεχίζεται, δυστυχώς πρέπει να ακυρώσει τις υπόλοιπες παραστάσεις του βορειοαμερικανικού σκέλους της «Courage World Tour» που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για τις 9 Μαρτίου – 22 Απριλίου 2022.

Η Σελίν είχε ολοκληρώσει τις πρώτες 52 συναυλίες στην περιοδεία πριν εμφανιστεί η πανδημία τον Μάρτιο του 2020, αλλά πρόσφατα έλαβε θεραπεία για σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς που την εμποδίζουν να αποδώσει και η ανάρρωσή της διαρκεί περισσότερο από ό,τι ήλπιζε. Η ιατρική της ομάδα συνεχίζει να αξιολογεί και να θεραπεύει την κατάσταση.

«Ήλπιζα πραγματικά ότι θα ήμουν καλά να φύγω τώρα, αλλά υποθέτω ότι πρέπει απλώς να είμαι πιο υπομονετική και να ακολουθήσω το πρόγραμμα περαπείας που συνταγογραφήσει οι γιατροί μου», είπε η Celine Dion σε μια δήλωση.



Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί υπάρχουν φήμες στο διαδίκτυο -που προσπαθεί να διαψεύσουν τα μεγάλα ΜΜΕ– ότι η κα Σελίν έκανε κι αυτή το….ΜΠΟΛΙ που ΣΚΟΤΩΝΕΙ και ότι μετά την λήψη του έμεινε…ΠΑΡΑΛΥΤΗ!!! Περισσότερα ΕΔΩ. Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα συμπτώματά της μοιάζουν 100% με αυτά των… εμβολιασμένων με τον θανατηφόρο ψευτο-εμβόλιο για τον ψευδο-κορωνοϊό…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr