Home Greek News «Άρρωστα γουρούνια και ζώα» αποκαλεί γιατρός των Τρικάλων τους ανεμβολίαστους ασθενείς

«Άρρωστα γουρούνια και ζώα» αποκαλεί γιατρός των Τρικάλων τους ανεμβολίαστους ασθενείς

by _
0 comment 148 views

«Άρρωστα γουρούνια και ζώα» αποκαλεί γιατρός των Τρικάλων τους ανεμβολίαστους ασθενείς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022, 20:12

Η κυρία αυτή είναι γιατρός στα Τρίκαλα και αποκαλεί μέσα από τις αναρτήσεις της στο facebook ζώα τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας.

Άσχετα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα συγκεκριμένα εμβόλια το ερώτημα που τίθεται είναι απλό. Είναι δυνατόν μια οικογενειακή γιατρός να αποκαλεί ζώα τους πολίτες που δεν εμβολιάζονται;

Σε ποιον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας περιλαμβάνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί; Σε μια άλλη ανάρτηση της που μας έστειλαν αποκαλεί τους ασθενείς που βήχουν άρρωστα γουρούνια! Δεν γνωρίζουμε το επιστημονικό επίπεδο της συγκεκριμένης κυρίας σίγουρα όμως δεν πρέπει να απέχει παρά πολύ από το κοινωνικό.

Για να δούμε ποια κάλυψη θα έχει από τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας επειδή μεταξύ άλλων γράφει και ανακρίβειες που δεν ισχύουν όπως την περίπτωση ενός 75χρονου που εξέτασε με δέκατα και ο οποίος δεν κόλλησε κανέναν στο σπίτι επειδή ήταν όλοι εμβολιασμένοι!

Φυσικά την διαψεύδει η πραγματικότητα όσο και ο οίστρος της για την απρέπεια του Βασιλακόπουλου και η έλλειψη ορθογραφικών γνώσεων αφού στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο «βρίσκετε» χρησιμοποιεί το «αι» αντί του έψιλον…

Θλιβερές καταστάσεις από άτομα τα οποία μετά το μακιγιάζ και το νύχι αισθάνονται συνάδελφοι ενός Ιωαννίδη, ενός Μοντανιέ και ενός Μπαγντί!.. Θου Κύριε!

Να σημειωθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παραπάνω τοποθετήσεις της, έφεραν αρκετές αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες στο προφίλ της:

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022, 21:30

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr