Home Greek News ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

by _
0 comment 130 views

ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Αυτή η ΝΔ δεν είναι η Παράταξη που προασπιζόταν την Ορθοδοξία στην χώρα μας! Αφού επί των ημερών της απαγορεύτηκε η συμμετοχή των πιστών Ελλήνων στα Θεία Πάθη του Χριστού μας κατά την Μεγάλη Εβδομάδα! Απαγορεύτηκε η συμμετοχή τους στην Ανάσταση του Θεανθρώπου! Απαγορεύτηκε η περιφορά της Άγιας Εικόνας της Παναγίας μας και των Αγίων της πίστης μας στις ελληνικές πόλεις! Εφηύραν φασιστικού τύπου μέτρα προκειμένου να τρομοκρατήσουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα για να απομακρυνθεί από τον Οίκο του Θεού μας, τις εκκλησιές μας! Δαιμόνισαν την Θεία Μετάληψη του Σώματος και Αίματος του Χριστού μας!

Αλλά αυτοί πλέον δεν σταματάνε πουθενά! Έχουν κηρύξει πολυμέτωπο πόλεμο στην Ορθοδοξία!

Έχουν ξεσηκώσει Πανελλήνια θύελλα, έχουν δημιουργήσει Πανορθόδοξη οργή! Νέο κρούσμα τους, η προσβλητική ανάρτηση στα social media του Ηλία Μόσιαλου και στην οποία χλευάζει την πίστη των Ορθόδοξων Ελλήνων!

Που τον Μάρτιο του 2020 ανέλαβε θέση κατ΄ εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των ξένων φαρμακευτικών αγορών, ως κεντρικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ (όπου οι περισσότεροι είναι του Σημίτη, του ΓΑΠ και του διεθνιστικού “Ποταμιού”), σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του Covid-19!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%ce%ba%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%be%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr