Home Κορωνοϊος Δρ. Carrie Madej: Παραπλανητικά τα μονοκλωνικά αντισώματα όπως και τα εμβόλια! Περιέχουν επίσης αποβληθέντα, εμβρυϊκά κύτταρα!

Δρ. Carrie Madej: Παραπλανητικά τα μονοκλωνικά αντισώματα όπως και τα εμβόλια! Περιέχουν επίσης αποβληθέντα, εμβρυϊκά κύτταρα!

by _
0 comment 410 views

Δρ. Carrie Madej: Παραπλανητικά τα μονοκλωνικά αντισώματα όπως και τα εμβόλια! Περιέχουν επίσης αποβληθέντα, εμβρυϊκά κύτταρα!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Ιαν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στην πιο πρόσφατη συνέντευξη της κορυφαίας καθώς και….ΓΕΝΝΑΙΑΣ Δρ. Carrie Madej, μας αποκάλυψε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι κι αυτά παραπλανητικά, όπως και τα εμβόλια για τον ψευδο-κορωνοϊό και ότι περιέχουν επίσης αποβληθέντα, εμβρυϊκά κύτταρα!!!
Ακολουθούν τα εξής σημεία για όλα αυτά που μας επεσήμανε η Δρ…

_______________

Υπάρχουν πολλοί πατριώτες εκεί έξω που είναι ενάντια στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Ωστόσο, όταν ακούν για μονοκλωνικά αντισώματα, τρέχουν αμέσως στο νοσοκομείο ή στην κλινική για να τα πάρουν γιατί πιστεύουν ότι θα τα προστατεύσουν από τον Covid.

Ο κόσμος δεν έχει ιδέα για αυτά. Πρώτον, είναι ολοκαίνουργια, είναι πειραματικά και πολύ λίγη έρευνα έχει γίνει για αυτά.

Αυτά τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι ένα επικίνδυνο κοκτέιλ. Στη συνέχεια περιέχουν αντισώματα από τρεις πηγές. Η πρώτη είναι μια υποτιθέμενη ανθρώπινη πηγή. Τι σημαίνει αυτό? Θα μπορούσε να είναι από τον οποιονδήποτε!

2ον, χρησιμοποιούν αποβληθέντα εμβρυϊκά κύτταρα. Όταν λένε ότι δεν είναι, λένε ψέματα. Χρησιμοποιούν ένα παιχνίδι με τις λέξεις. Χρησιμοποιούν ανθρώπινες εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές νεφρού, νούμερο 293. Αυτό σημαίνει ότι πήραν 293 ζωντανά έμβρυα τα οποία τα απέβαλαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανά. Έπρεπε να σκοτώσουν 293 ζωντανά έμβρυα για να παράγουν αυτή την κυτταρική σειρά.



Αυτό που κάνουν λοιπόν είναι να κάνουν αυτά τα κύτταρα καρκινικά ώστε να μην σταματήσουν ποτέ να πολλαπλασιάζονται. Δεν σας λένε επίτηδες ότι βάζουν καρκινικά κύτταρα μέσα σας από έμβρυα που έχουν αποβληθεί.

Θα σας πουν ότι αυτά τα κύτταρα απαθανατίζονται. Μετά σου λένε ότι είναι κλωνοποιημένοι.

Η τρίτη πηγή προέρχεται από ένα γονιδίωμα ανθρώπου και ποντικού που συνδυάζονται μαζί μέσα σε ένα ποντίκι. Στη συνέχεια, το ποντίκι δημιουργεί έναν ορισμένο τύπο ανθρώπινου αντισώματος. Παρόλα αυτά είναι από ποντίκι. Αυτό είναι αυτό που λέμε χίμαιρα. Μια χίμαιρα είναι ένας συνδυασμός δύο πλασμάτων. (Προέρχεται από την αρχαία ελληνική φιγούρα Χιμαίρα.) Αυτό το ποντίκι «φτύνει έξω» μετά ένα αντισωμα που ενσωματώνεται μετά σε ΑΝΘΡΩΠΟ.

Υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα με αυτήν την κυτταρική γραμμή. Έχει μια εμπορική ονομασία που ονομάζεται VelocImmune (περισσότερα εδώ).



Στο ιατρείο της είπε ότι η ίδια κυτταρική σειρά ποντικιού χρησιμοποιούνταν σε ασθενείς στο παρελθόν και το μόνο που έκανε ήταν να τους δημιουργούσε καρκίνο!

Δείτε τώρα το βίντεο. Ξεκινήστε από το 5:51 μέχρι το 9:30.

________________

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr