Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ “ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ” ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΟ “ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ” ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

by _
0 comment 80 views

ΤΟ “ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ” ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Ο πάμπλουτος Συστημικός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο εξουσιολάγνος δημοσιογράφος της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, αρεστός στο εκάστοτε καστ Εξουσίας, στεναχωρήθηκε πολύ εσχάτως, επειδή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υβρίζεται σκαιότατα από μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού!

Επειδή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “κατάφερε” μέσα σε δυόμιση χρόνια, όσα δεν κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης, διεκδικώντας (ο Πρωθυπουργός) το Όσκαρ του χρυσού βατόμουρου της πολιτικής (Χρυσό βατόμουρο είναι το αντιβραβείο   των Όσκαρ και τα οποία “βραβεύουν” τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς στις ΗΠΑ)!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτό το χρονικό διάστημα (Ιούλιος 2019 – Ιανουάριος 2022) “κατάφερε” να αποκλείσει τον πιστό ελληνικό λαό από την συμμετοχή του στην τέλεση των Θείων Μυστηρίων στους Ιερούς Ναούς, την συμμετοχή του στο Θείο Δράμα της Μεγάλης Εβδομάδας, ακόμη και στην Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%bb%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%87%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr