Home ΔΙΕΘΝΗ MEGA ΣΟΚ – Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ του Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που απεικονίζει τη δολοφονία του…ΤΡΑΜΠ!!! – Παραμένει σιωπηλός ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ…

MEGA ΣΟΚ – Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ του Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που απεικονίζει τη δολοφονία του…ΤΡΑΜΠ!!! – Παραμένει σιωπηλός ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ…

by _
0 comment 125 views

ΤΕΡΑΣΤΙΟ: Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ του Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα του που απεικονίζει τη δολοφονία του προέδρου Τραμπ – Ο Μπάιντεν δεν κάνει τίποτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Joe Hoft
Δημοσιεύθηκε 13 Ιανουαρίου 2022 στις 1:20 μ.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο-σοκ και μετά τα δικά μας σχόλια πάνω σε αυτό το θέμα… 


Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ The Gateway Pundit, διαβάζουμε τα εξής σοκασριστικά….

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από μια απόπειρα δολοφονίας του προέδρου Τραμπ. Ο Τζο Μπάιντεν παραμένει σιωπηλός.

Το American Military News αναφέρει:

Το Ιράν δημοσίευσε ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων την Πέμπτη που απεικονίζει τη δολοφονία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο με τίτλο “Revenge is Inevitable” ( Η Εκδίκησις Εϊναι Αναπόφευκτος) ξεκινά με το “Σπίτι του Τραμπ” στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει τον Τραμπ να παίζει γκολφ με το εμβληματικό κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ “Make America Great Again” ενώ περιβάλλεται από τέσσερις άλλους παίκτες .

Εδώ είναι το βίντεο:

Αυτό ενώ ο Μπάιντεν επιχειρεί να συνάψει συμφωνία με το Ιράν!

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ, ο οποίος περιέγραψε την κυκλοφορία ως «παραμονή της δεύτερης επετείου από το μαρτύριο του στρατηγού Haj Qasem Soleimani και των συνοδών μαρτύρων με βάση τις δηλώσεις του Ayatollah Khamenei για τον Μάρτυρα Soleimani», The Sun. έχουν αναφερθεί.

 

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε μαζί με το βίντεο, ο Χαμενεΐ φέρεται να είπε στην οικογένεια του Σουλεϊμανί ότι «ο μάρτυρας Σουλεϊμανί είναι μόνιμος, είναι ζωντανός για πάντα».

 

«Αυτοί που τον μαρτύρησαν –ο Τραμπ και οι όμοιοί του– βρίσκονται στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας και θα ξεχαστούν στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας, αλλά είναι ζωντανός για πάντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ο μάρτυρας είναι έτσι και οι εχθροί του θα χαθούν και θα θαφτούν. Φυσικά, αν θέλει ο Θεός, θα χαθούν και θα θαφτούν αφού πληρώσουν το τίμημα της κοσμικότητάς τους».

Ο Τζο Μπάιντεν παραμένει σιωπηλός.

______________

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είχαμε καλύψει εκτενώς αυτό το θέμα παρέχοντας σας τις καλύτερες πληροφορίες επ ‘ αυτού, πληροφορίες προερχόμενες από τις πηγές μας από τον αμερικανικό Στρατό. Ο ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΕΪΜΑΝΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ….ΙΣΡΑΗΛ!!! 

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα που θα σας εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίον έβγαλαν οι Ιρανοί τέτοιο βίντεο για τον Τράμπ. Θα σας αποκαλύψουν επίσης κι άλλες διαστάσεις πολύ ενδιαφέρουσες για τους κρυφούς δεσμούς της πολιτικής ηγεσίας του Ιραν με το ίδιο το…ΙΣΡΑΗΛ και τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΝΑΙ…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

Και τέλος το σημαντικότερα ΟΛΩΝ, τον ἄνθρωπο που δολοφόνησε τόσο ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ο Τράμπ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του ISIS στη Μέση Ανατολή, μιλάμε για τον ΙΔΙΟ ISIS που δημιουργήθηκε από το….ΙΣΡΑΗΛ και που υποστηρίζεται κρυφά διαχρονικά τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από την…ΤΟΥΡΚΙΑ. Επίσης, ο Σολεϊμανί ήταν επίσης ΜΕΓΑΣ….ΦΙΛΕΛΛΗΝ και ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!! ΑΥΤΟΝ δολοφόνησε ο…ΤΡΑΜΠ!!!

Διαβάστε τα….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr