Home ΗΠΑ «ΔΕΙΛΟΥΣ» χαρακτηρίζει τους πολιτικούς που δεν αναφέρουν εάν έκαναν το μπόλι ή όχι ο…ΤΡΑΜΠ που συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ να προωθεί τα ψευτο-εμβόλια!!! Μήπως εννοεί τον κο… Ρον Ντε Σάντις, κυβερνήτη της Φλόριντα;;;

«ΔΕΙΛΟΥΣ» χαρακτηρίζει τους πολιτικούς που δεν αναφέρουν εάν έκαναν το μπόλι ή όχι ο…ΤΡΑΜΠ που συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ να προωθεί τα ψευτο-εμβόλια!!! Μήπως εννοεί τον κο… Ρον Ντε Σάντις, κυβερνήτη της Φλόριντα;;;

by _
0 comment 102 views

Image Credit: twitter screenshot timjhogan

«ΔΕΙΛΟΥΣ» χαρακτηρίζει τους πολιτικούς που δεν αναφέρουν εάν έκαναν το μπόλι ή όχι ο…Τραμπ που συνεχίζει ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ να προωθεί τα θανατηφόρα ψευτο-εμβόλια!!! Μήπως εννοεί τον κο… Ρον Ντε Σάντις, κυβερνήτη της Φλόριντα;;;


«Νομίζω ότι το εμβόλιο έχει σώσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπε ο πρώην πρόεδρος-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ/ΠΡΟΔΟΤΗΣ…

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο One America News, ο Ντόναλντ Τραμπ “χτύπησε” τους πολιτικούς που δεν θα πουν εάν έκαναν ενισχυτικό εμβόλιο Covid ή όχι.

Ερωτηθείς για την τρέχουσα άποψή του για τα εμβόλια Covid την Τρίτη το βράδυ, ο 45ος πρόεδρος είπε: «Λοιπόν, το έκανα. Έκανα και το ενισχυτικό. Παρακολούθησα μερικούς πολιτικούς να παραχωρούν συνεντεύξεις και μια από τις ερωτήσεις ήταν: «Κάνατε το αναμνηστικό;» Επειδή έκαναν το εμβόλιο και η απάντηση είναι ναι, αλλά δεν θέλουν να το πουν.»

«Επειδή είναι δειλοί», πρόσθεσε ο Τραμπ. «Πρέπει να το πεις, είτε το έκανες είτε όχι, πες το. Αλλά το γεγονός είναι ότι νομίζω ότι το εμβόλιο έχει σώσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια».

Ο Τραμπ δεν ανέφερε σε ποιους πολιτικούς αναφερόταν, αλλά πολλά μέσα αναφέρουν ότι επιτέθηκε στον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις.



Τον Δεκέμβριο, ο DeSantis είχε πει ότι έκανε «την κανονική δόση», όταν ρωτήθηκε αν έκανε αναμνηστική.

Αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι έκανε την πρώτη ή δύο δόσεις και όχι την αναμνηστική, αλλά αυτό δεν έχει γίνει ακόμη 100% σαφές.

Ο μουσικός και πολιτικός σχολιαστής An0maly σχόλιασε αυτό που είπε ο Τραμπ στο Twitter, γράφοντας: «Ο Τραμπ πιστεύει ότι είναι «άδικο» να μην αποκαλύπτεις την ιδιότητα του ενισχυτικού εμβολιασμού σου ως Ρεπουμπλικανός. Όχι, ρε χαμένε. Είσαο ένας απατεώνας που εισήγαγε «κατά λάθος» το κράτος βιοϊατρικής ασφάλειας και μετά σαν σκύλος τρέχεις να πουλάς μπόλια-mRNA για τον Δρ. Fauci. Θλιβερέ άνθρωπε! Κακέ ηγέτη.”

Καθώς πλησιάζουν οι επόμενες προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να αποξενώνει τη βάση του προωθώντας τα πειραματικά jabs mRNA που αποφέρουν στην Big Pharma δισεκατομμύρια δολάρια.



Διαβάστε επίσης τα προηγούμενα άρθρα μας για τη μεγάλη στήριξη που συνεχίζει να δείχνει Ο ΤΡΑΜΠ αγνοώντας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ το ΓΕΓΟΝΟΣ πως το ΜΟΝΟ που έχουν προσφέρει αυτά τα τρυπήματα είναι ΜΙΖΕΡΑ και…ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

__________

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/vax-pushing-trump-says-politicians-are-gutless-for-failing-to-answer-if-theyve-got-a-booster/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr