Home ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ είμαστε όλοι Τζόκοβιτς: ΙΔΟΥ ο γκουρού της Νέας Εποχής του…Νοβάκ Τζόκοβιτς που κάνει μαθήματα για τους….ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (Πεφωτισμένους) στους μαθητές του…

ΟΧΙ, ΔΕΝ είμαστε όλοι Τζόκοβιτς: ΙΔΟΥ ο γκουρού της Νέας Εποχής του…Νοβάκ Τζόκοβιτς που κάνει μαθήματα για τους….ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (Πεφωτισμένους) στους μαθητές του…

by _
0 comment 195 views

ΟΧΙ, ΔΕΝ είμαστε όλοι Τζόκοβιτς: ΙΔΟΥ ο γκουρού της Νέας Εποχής του…Νοβάκ Τζόκοβιτς που κάνει μαθήματα για τους….ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (Πεφωτισμένους) στους μαθητές του…

Αφού μάθατε για τη μία όψη του Ν. Τζόκοβιτς, τώρα είναι καιρός να μάθετε και για την…ΑΛΛΗ ΟΨΗ του….


Σύμφωνα με άρθρο του «The Sun» από το 2016, διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα για τον προσωπικό….ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του Νοβάκ Τζόκοβιτς….

Τον συμβουλεύει ο πρώην παίκτης Pepe Imaz – ένας δάσκαλος που παροτρύνει τους μαθητές να στείλουν «ευχάριστες σκέψεις» σε ένα δοχείο με βρασμένο ρύζι ως μέρος έργων για να βελτιώσουν τον εαυτό τους….

 

Στο βιβλίο του The Great Truth (Η Μεγάλη Αθλήθεα (πατήστε εδώ για αυτό), ο Imaz λέει ότι η γυναίκα – που ονομάζεται μόνο Siham – τον πλησίασε καθώς έβγαινε από έναν ανελκυστήρα, λέγοντας: «Δεν με ξέρεις, αλλά σε περίμενα.

 

«Μπορώ να δω τον πόνο και τον πόνο σου. Θα ήθελες να ελευθερωθείς από αυτό;»

 

Και σε μια μεταγενέστερη συνομιλία, λέει ότι είπε: «Θα επικεντρωθούμε στους illuminati (Ιλλουμινάτι), μπορώ να σας πω πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς, αν σας λέει κάτι στο εσωτερικό σας.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.thesun.co.uk/sport/2125429/troubled-novak-djokovic-seeking-help-from-spiritual-guru-to-stem-slump-in-form/

Σε άρθρο του σάιτ france24.com από το 2020 με τίτλο Μετά την ήττα του στο Ναδάλ, ο Τζόκοβιτς αναζητά παρηγοριά στις «ενεργειακές πυραμίδες» της Βοσνίας διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά για όλα αυτά….

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επισκέφτηκε ένα «πάρκο πυραμίδας» της Βοσνίας την Τρίτη για να επωφεληθεί από τις υποτιθέμενες θεραπευτικές δυνάμεις και τις θαυματουργές θεραπείες του χώρου, 48 ώρες μετά την κατεδάφισή του από τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Όπεν της Γαλλίας.

 

Ο Σέρβος νούμερο ένα στον κόσμο είναι γνωστός για τις ανορθόδοξες και μερικές φορές αμφιλεγόμενες πνευματικές απόψεις και πρακτικές της νέας εποχής.

Ναι….ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, της…ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Αν…ΑΝ είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τότε θα ξέραμε τι λέγει η Αγία Γραφή για όλα αυτά…

Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;

Mη ομοζυγείτε με τους απίστους· επειδή, ποια συμμετοχή έχει η δικαιοσύνη με την ανομία; Kαι ποια κοινωνία έχει το φως προς το σκοτάδι;

Περισσότερα ΕΔΩ >> france24.com/en/20201013-after-nadal-loss-djokovic-seeks-solace-at-bosnia-s-energy-pyramids

Και…μιας και μιλάμε για τους….ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ)….

…διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ – Απένειμε στον DJOKOVIC το ΜΑΣΟΝΙΚΟ παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα η ίδια η…ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ το επίθετό του!!!

Διαβάστε ακόμη….

Είναι ομολογητής της Ορθοδοξίας ο Τζόκοβιτς; Μάλλον όχι. Για να μην πούμε και για τις…μασονικές του πόζες…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr