Home ΔΙΕΘΝΗ Έπεσε ξερός ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από «επιπλοκή του ανοσοποιητικού συστήματος»

Έπεσε ξερός ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από «επιπλοκή του ανοσοποιητικού συστήματος»

by _
0 comment 152 views

Pool photo by Frederick Florin

Έπεσε ξερός (ΝΕΚΡΟΣ, δηλαδή) ο ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από «επιπλοκή του ανοσοποιητικού συστήματος»

Τον ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΕΛΙΚΑ αυτό που προωθούσε κατά κόρον, δηλαδή,….ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΣΚΟΡΤΩΝΕΙ!!!

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι έπεσε ξαφνικά νεκρός το πρωί της Τρίτης αφού υπέφερε από «σοβαρή επιπλοκή του ανοσοποιητικού συστήματος».

Ο θάνατος του αξιωματούχου της ΕΕ, ο οποίος εμβολιάστηκε ΤΡΕΙΣ φορές, επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπό του Roberto Cullio:

Ο Σασόλι «πέθανε στη 1.15 π.μ. στις 11 Ιανουαρίου στο CRO στο Aviano (PN) της Ιταλίας, όπου νοσηλευόταν», έγραψε ο Κουίλο στο Twitter.

Το Rt.com αναφέρει: Ένας Ιταλός σοσιαλδημοκράτης, ο Σασόλι νοσηλεύτηκε στις 26 Δεκεμβρίου λόγω σοβαρής δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, ανέφερε το γραφείο του, σημειώνοντας ότι είχε διακόψει όλες τις «επίσημες δραστηριότητες» ως επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκείνη την περίοδο.

Η ανακοίνωση ήρθε αφότου ο Sassoli νοσηλεύτηκε για πνευμονία σε νοσοκομείο στο Στρασβούργο της Γαλλίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αν και εκείνη την εποχή, το προσωπικό του είπε ότι ήταν σε «καλή κατάσταση» και ότι είχε βγει αρνητικός στον ψευδο-Covid-19, η ασθένεια ωστόσο τον άφησε ανίκανο να εργαστεί για περίπου δύο μήνες. Ο εκπρόσωπος Ρομπέρτο Κουίλο αρνήθηκε να μοιραστεί πρόσθετες λεπτομέρειες για την υγεία του Σασόλι νωρίτερα τη Δευτέρα, αν και είπε ότι ο αξιωματούχος δεν θα μπορέσει να παραστεί σε κοινοβουλευτική συνεδρίαση της ολομέλειας που θα γίνει στο Στρασβούργο την επόμενη εβδομάδα.



Πριν εκλεγεί επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2019, ο Σασόλι υπηρέτησε στο παρελθόν ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του αριστερού Δημοκρατικού Κόμματος και έγινε ευρωβουλευτής το 2009 με τις περισσότερες ψήφους στην εκλογική του περιφέρεια. Αργότερα έλαβε μια έγκριση από την Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του κοινοβουλίου, βοηθώντας τον να πάρει την προεδρία.

Ένας έντονος επικριτής της Ρωσίας, ο Σασόλι απαγορεύτηκε να εισέλθει στη χώρα μαζί με αρκετούς άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους πέρυσι μετά από μια σειρά νέων κυρώσεων της ΕΕ στη Μόσχα, τις οποίες ο επικεφαλής του κοινοβουλίου είχε προτρέψει να «αυξήσουν».

Ο Sassoli ήταν επίσης υψηλού επιπέδου υποστηρικτής του ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-19 της ΕΕ – το οποίο καταγράφει τις δοκιμές για τον κορονοϊό, τους εμβολιασμούς και το ιστορικό λοιμώξεων ατόμων – αποκαλώντας το «σύμβολο αυτού που αντιπροσωπεύει η Ευρώπη» ενώ παρουσίασε το έργο μαζί με άλλους ηγέτες της ΕΕ την τελευταία καλοκαίρι.

Τον Sassoli τον ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΕΛΙΚΑ αυτό που προωθούσε κατά κόρον, δηλαδή,….ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΣΚΟΡΤΩΝΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, όπως και στην περίπτωση πολλών άλλων εκεί έξω που έκαναν κι αυτοί το θανατηφόρο «εμβόλιο»!!!

____________

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr