Home Greek News ΚΟΡΟΪΔΙΑ ανοικτά στο ΦΩΣ – Το επίσημο σάιτ της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραδέχεται ότι το εμβόλιο είναι…ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ανοικτά στο ΦΩΣ – Το επίσημο σάιτ της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραδέχεται ότι το εμβόλιο είναι…ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

by _
0 comment 183 views

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ανοικτά στο ΦΩΣ – Το επίσημο σάιτ της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραδέχεται ότι το εμβόλιο είναι…ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Ιαν. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Μα… αυτή είναι η ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΗ (mandate), για ολες τις χώρες επίσημα. Δηλαδή, ΜΗ υποχρεωτικο. ΟΜΩΣ, έμεσα πιέζουν και το προσαρμόζουν ανάλογα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ λοιπόν τι λέγει ο επίσημος ιστότοπος της ελληνικής κυβέρνησης, Gov.gr, για τους εμβολιασμούς COVID-19 για να καταλάβετε πως….ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ και ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!:

Η εθνική επιτροπή εμβολιασμών μπορεί να αλλάξει την προτεραιότητα ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που είναι διαθέσιμες.

 

Το εμβόλιο είναι προαιρετικό αλλά απαραίτητο για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

Δείτε το απόσπασμα:

Αυτό το είχε βγάλει και το σάιτ Naftemporiki.gr τον Δεκ. του 2020…

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών μπορεί να αλλάξει την προτεραιότητα ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα είναι διαθέσιμες. «Δεν χρειάζεται να καλέσετε για να εμβολιαστείτε, καθώς όλοι θα ενημερωθούν για το ραντεβού τους την κατάλληλη στιγμή. Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας. Και δεν ξεχνάμε. Συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις για όσο χρειαστεί».

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.naftemporiki.gr/story/1673147/emboliasmos-meta-tis-10-ianouariou-anoigei-i-platforma-rantebou-gia-ton-geniko-plithusmo

Δείτε επίσης το παρακάτω νομικό έγγραφο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr