Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ιδεολογία του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θίγει τα μεγάλα ξένα γεωπολιτικά και οικονομικά  συμφέροντα .

Η ιδεολογία του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θίγει τα μεγάλα ξένα γεωπολιτικά και οικονομικά  συμφέροντα .

by _
0 comment 108 views

Η ιδεολογία του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θίγει τα μεγάλα ξένα γεωπολιτικά και οικονομικά  συμφέροντα .


ΑΡΘΡΟ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η ζωή μας καθορίζεται από γεγονότα, συγκυρίες, πράξεις ή παραλείψεις, που επιδρούν στην ατομική, συλλογική και εθνική καθημερινότητα.

Η υγειονομική κρίση αναμφισβήτητα ενσωματώθηκε  στα υπαρκτά προβλήματα ανάπτυξης, απασχόλησης , κοινωνικής δικαιοσύνης,  έλλειψης εμπιστοσύνης και της πολυπολιτισμικής επίθεσης που δέχεται  η πατρίδα μας από τους ολιγάρχες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, και τους εδώ λούστρους που αντί να αντιστέκονται να κρατήσουν την Ελλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ γυαλίζουν τις Γερμανικές  μπότες των εντολοδοτών προστατών τους που τους κρατούν στην εξουσία …

Πολιτικοί αρχηγοί που αντί να συγκλίνουν σε συλλογικούς αγώνες για τη χειραφέτηση της κοινωνίας, περιορίζονται στην εξυπηρέτηση των καθαρμάτων που συγκροτούν την εγκληματική οργάνωση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, με τα λεύκα κολάρα και των ιδιοτελών συμφερόντων τους…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CE%BE/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr