Home Greek News ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ!!! Όλο και περισσότεροι «τηλέ-ειδικοί» ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ!!! Όλο και περισσότεροι «τηλέ-ειδικοί» ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 140 views

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ!!! Όλο και περισσότεροι «τηλέ-ειδικοί» ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ


Κόντρα στα «ουρλιαχτά» του Βασιλακόπουλου…

Την ώρα που η κυβέρνηση και ελάχιστοι τηλέ-ειδικοί, όπως οι Καπραβέλος και Βασιλακόπουλος επιμένουν στην κινδυνολογία σε σχέση με την ήπια Όμικρον για να δοθούν τα εμβόλια, οι υπόλοιποι, βλέποντας και τις επίσημες τοποθετήσεις για τέλος πανδημίας, εγκαταλείπουν το καράβι!

«Έχουμε καλά νέα, φαίνεται ότι η νόσος έχει τεράστια διασπορά με χαμηλή θνητότητα. Το στέλεχος δημιουργεί προβλήματα λόγων των μέτρων αλλά παραμένει σταθερός ο αριθμός των διασωληνωμένων», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας για την μετάλλαξη Όμικρον.

Μάλιστα τόνισε πως «δεν διασωληνώνονται οι ασθενείς με Όμικρον», την ώρα που ο Θ. Βασιλακόπουλος έστελνε του ανεμβολίαστους σωρηδόν στις ΜΕΘ με την συγκεκριμένη μετάλλαξη!!!

«Φαίνεται ότι ο ιός γίνεται ηπιότερος. Παίζει το σενάριο να γίνει ενδημικός Και μετά από 1-2 μήνες να είναι καλύτερη η κατάσταση», εξήγησε.

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/ygeia/health-news/ginetai-tis-omikron-olo-kai-perissote/?fbclid=IwAR0EtrF_n_xeLwzXkGfk1GOxggMrSE3Lk0xa-3rOCQk4ly4wMHXuV7ETQtM

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr