Home ΔΙΕΘΝΗ Συνέταιρος του…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Καζακστάν που φέρεται να πυροδότησε αιματηρή απόπειρα «επανάστασης» και συνελήφθη για προδοσία!!!

Συνέταιρος του…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Καζακστάν που φέρεται να πυροδότησε αιματηρή απόπειρα «επανάστασης» και συνελήφθη για προδοσία!!!

by _
0 comment 99 views

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Καζακστάν που φέρεται να πυροδότησε αιματηρή απόπειρα «επανάστασης» και συνελήφθη για προδοσία, είναι άλλος ένας από τους διεφθαρμένους «επιχειρηματικούς συνεταίρους» του Μπάιντεν


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Ιαν. 2022 | 19:03 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


-Αρχικός αρθρογρλαφός: Τζούλιαν Κόνραντσον
Δημοσιεύθηκε 9 Ιανουαρίου 2022 στις 5:09 μ.μ


Ένας από τους φερόμενους κύριους συνωμότες στην απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης του Καζακστάν αποδεικνύεται ότι ήταν «καλός φίλος» των Μπάιντεν που συμμετείχε σε πολλές σκιώδεις επιχειρηματικές συναντήσεις τόσο με τον Χάντερ όσο και με τον Τζο.

Για άλλη μια φορά, οι διεφθαρμένες συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν επηρέασαν άμεσα ένα άλλο ΜΕΓΑΛΟ γεωπολιτικό ζήτημα.

Ο αρχηγός πληροφοριών του Καζακστάν Καρίμ Μασίμοφ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον Τζο και τον εκφυλισμένο γιο του μετά από μια συνάντηση ενώ ο Μπάιντεν υπηρετούσε ως αντιπρόεδρος, συνελήφθη ως ύποπτος για προδοσία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1480020477267652609?t=i-O7PkfVXFQ3gWM-V4Fomg&s=19

Η σύλληψη ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας, η οποία είναι το πρακτορείο που ήταν υπεύθυνος ο Massimov μέχρι την απομάκρυνσή του αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το BBC News, η αιματηρή εξέγερση στο Καζακστάν ξεκίνησε ως απάντηση στις αυξήσεις των καυσίμων, αλλά γρήγορα μεγάλωσε για να αντανακλά τη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και τον πρώην πρόεδρο Nursultan Nazarbayev, ο οποίος ηγήθηκε της χώρας για τρεις δεκαετίες.

Λίγο αφότου οι διαδηλωτές έπληξαν την πρωτεύουσα όπου βρισκόταν το προεδρικό μέγαρο, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να «παραιτηθεί».

Μετά από παρέμβαση της γειτονικής Ρωσίας, η οποία έστειλε 3.000 αλεξιπτωτιστές για να ανακτήσουν τον έλεγχο, οι αρχές του Καζακστάν φαίνεται τώρα να ανακτούν τον έλεγχο της μεγαλύτερης πόλης της χώρας, του Αλμάτι.

Αλλά αγωνίζονται ακόμη και με τη βοήθεια των ρωσικών δυνάμεων.

Παρά το γεγονός ότι η Μόσχα είχε χαρακτηρίσει ως «ειρηνευτική» αποστολή, οι ΗΠΑ επέκριναν την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκιν χαρακτήρισε την κατάσταση «ανησυχητική» και είπε ότι «ένα μάθημα της πρόσφατης ιστορίας είναι ότι όταν οι Ρώσοι είναι στο σπίτι σου, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τους κάνεις να φύγουν», κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Η εξέγερση έχει προκαλέσει μια ήδη τεταμένη κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ να γίνει πιο ασταθής, με τη Ρωσία να πιστεύει ότι η Δύση είχε άμεση ανάμειξη στην κατάσταση στο Καζακστάν.

Λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση με τον Μπάιντεν, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί. Ο Χάντερ συναντιόταν «τακτικά» επιχειρηματίες του Καζακστάν που συνδέονταν με τον Massimov και προσπάθησε να διευκολύνει τις επενδύσεις των μετρητών του στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, DC και μια εταιρεία εξόρυξης στη Νεβάδα.

Σε ένα email από το 2016, ο Χάντερ Μπάιντεν αναφέρεται επίσης στον Massimov ως «στενό φίλο» του όταν ρωτήθηκε για την παραπάνω φωτογραφία.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό συνέβη κατά την εποχή του Τζο Μπάιτεν ως αντιπροέδρου.

____________

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/high-ranking-kazakhstan-official-allegedly-sparked-bloody-attempted-revolution-arrested-treason-another-one-bidens-corrupt-business-partners/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr