Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ – Απένειμε στον DJOKOVIC το ΜΑΣΟΝΙΚΟ παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα η ίδια η…ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ το επίθετό του!!!

ΣΟΚ – Απένειμε στον DJOKOVIC το ΜΑΣΟΝΙΚΟ παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα η ίδια η…ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ το επίθετό του!!!

by _
0 comment 482 views

ΣΟΚ – Απένειμε στον DJOKOVIC το ΜΑΣΟΝΙΚΟ παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα η ίδια η…ΣΕΡΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ το επίθετό του!!!

Έτσι, για να μην πιαστούμε….ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟ-ΣΩΤΗΡΑ ή / και…ΠΑΡΔΑΛΟΥ ΑΥΛΗΤΗ !!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Ιαν. 2022 | 12:45 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σύμφωνα με τον ίδιο τον επίσημο ιστότοπο της ίδιας της Κρατικής Σερβικής Εκκλησίας, διαβάζουμε τα εξής ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για τον κο…ΝΟΒΑΚ DJOKOVIC…

_________________

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βραβεύτηκε με την υψηλότερη διάκριση της Σερβικής Εκκλησίας

28 Απριλίου 2011 – 13:19

Ο Παναγιώτατος Σέρβος Πατριάρχης Irinej απένειμε σήμερα, στις 28 Απριλίου 2011, στο Σερβικό Πατριαρχείο στο Βελιγράδι, το παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σάββα Α’ Βαθμού στον κ. Novak Djokovic, τον εξέχοντα αθλητή από το Βελιγράδι.

Κατόπιν πρότασης του Θεοτόκου Επισκόπου Raska-Prizren, Teodosije, ο δοξασμένος Σέρβος τενίστας τιμήθηκε με την υψηλότερη διάκριση της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για την ενεργό αγάπη του προς τη Μητέρα Εκκλησία, ιδιαίτερα για τη θερμή και επίμονη βοήθειά του προς τον σερβικό λαό και τα ιερά της Αγίας μας Εκκλησίας, ιδιαίτερα στο Κόσοβο και τα Μετόχια.

Αυτός ο νεαρός Σέρβος, ο πιο εξαιρετικός αθλητής και πρεσβευτής της Σερβίας στον κόσμο, κατάφερε με τη δική του δύναμη, γοητεία και ειλικρίνεια να διαδώσει σωστά το ιερό ευαγγελικό μήνυμα της ειρήνης και της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων και σε αλληλεγγύη προς τα θύματα, όχι μόνο στα Σερβικά εδάφη, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Στην πανηγυρική δεξίωση, εκτός από τα μέλη της οικογένειας Τζόκοβιτς, παραβρέθηκαν οι Επίσκοποι, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας: ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραλίων Αμφιλοχίε και οι Επίσκοποι Μπάκας Irinej και Δαλματίας Fotije. Στην παράδοση του τάγματος παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Lavrentije of Sabac, Teodosije Raska-Prizren, Atanasije Hvosno, Porfirije Jegar, καθώς και ο Mladjan Djordjevic, σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας.



Δείτε τις φωτογραφίες….

 

Πηγή >> http://www.spc.rs/eng/novak_djokovic_awarded_highest_distinction_serbian_church">Novak

***ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ***

__________________

Συνεχίζουμε…

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ….ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

Όπου βλέπετε τη λέξη «τάγμα» σε τέτοιου είδους τελετουργίες, παραπέμπει στη…ΜΑΣΟΝΙΑ.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της Μεγάλης Στοάς της Σερβίας, διαβάζουμε τα εξής ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ για τον….ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ…

Lodge No SL.003 (Στοά Αριθ. SL.003) – “Sveti Sava” – «St. Sava» ( «Άγιος Σάββας», Βελιγράδι)

 

Η Τεκτονική Στοά “Sveti Sava” (“Saint Sava”, «Άγιος Σάββας») είναι μια από τις παλαιότερες και πιο σημαντικές Τεκτονικές Στοές στη μεταπολεμική ιστορία του Σερβικού Τεκτονισμού. Το όνομα του διάσημου ζωγράφου Dragan Malešević – Tapi, Μεγάλου Διοικητή του Ανωτάτου Συμβουλίου της Σερβίας, συνδέεται με την ίδρυσή του, αφού μαζί με έξι άλλους αδελφούς ίδρυσαν τη Στοά το 1998. Οι Αδελφοί της Στοάς «Sveti Sava» δεν επέμειναν ποτέ σχετικά με τη μαζική ένταξη, αλλά η συνεισφορά της κέρδισε το επίθετο ενός από τους σημαντικότερους κρίκους της σερβικής μασονικής αλυσίδας.

 

Περισσότερα ΕΔΩ >> http://www.vls.rs/en/index.php/lodges/

ΕΠΙΣΗΣ, στο περιοδικό με τίτλο «Η εικονογράφηση του ελευθεροτεκτονικού και μασονικού. Εβδομαδιαίο αρχείο προόδου στον Τεκτονισμό: Τόμος 39, Ιαν 1901» (The Freemason and Masonic Illustrated. A Weekly Record of Progress in Freemasonry: Volume 39, Jan 1901) διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά για όλα αυτά…

Δηλαδή, στη σελίδα 385, υπό την ενότητα…«O ΜΑΣΟΝΟΣ», διαβάζουμε πως το Τάγμα του Αγίου Σάββα είναι…ΜΑΣΟΝΙΚΟ. Και λέγει συγκεκριμένα…

Είχε την τιμή να παίξει στις αυλές του βασιλιά της Σερβίας και του σουλτάνου της Τουρκίας, που τον έκαναν αξιωματικό του τάγματος του Αγίου Σάββα, διοικητή των Μετζίντιτς.



Εντύπωση προκαλεί επίσης το επίθετό του DJOKOVIC που μοιάζει λίγο με το…JOKER, ΤΖΟΚΕΡ και οι παρακάτω είκονες του ίδιου τοιυ Νόβακ ΣΙΓΟΥΡΑ αποκαλούτουν τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ του ΊΔΙΟΥ!!!

Το κλείσιμο του ενός ματιού δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο ορκισμός πίστεως στον ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΤΟΥ…ΣΑΤΑΝΑ, δηλαδή!!!! Και αυτό το κάνουν ΟΛΑ τα μεγάλα ονόματα εκεί έξω!!!….



ΕΒΡΑΙΚΟ το επίθετο DJOKOVIC (ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ)

Ναι μεν ακούγεται σαν το…ΤΖΟΚΕΡ, JOKER, το επίθεστο Τζόκοβιτς, αλλά δείτε τώρα την…ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΗ ΤΟΥ ΕΤΗΜΟΛΟΓΙΑ που, ΣΙΓΟΥΡΑ, αντικατοπτρίζει την έννοια του…ΤΖΟΚΕΡ.

Αυτό το επώνυμο προέρχεται από το αρχαίο εβραϊκό όνομα “Yaakov” (Jacob στα Αγγλικά), Ιακώβ στα Ελληνικά ή Τζέικομπ, δηλαδή που σημαίνει…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Στη Βίβλο, ο Ιακώβ (Τζέικομπ ή Jacob, ή Yaakov) ονομαζόταν ο δίδυμος αδερφός του Ησαύ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πείνα και την ορμητικότητα του τελευταίου για να τον πείσει να αποχωριστεί τα πρωτόγονά του δικαιώματα «για ένα μπολ φασόλια».

Έχει ρίζες εβραϊκές ο Τζόκοβιτς;;; Ίσως ο ίδιος μπορεί να μας πει. Πάντως τόσο οι Μασόνοι όσο και οι Πεφωτισμένοι (Ιλλουμινάτι) είναι μυστικές οργανώσεις που ίδρυσαν οι ίδιοι οι….ΕΒΡΑΙΟΙ από την αρχή, με τις οποίες έχει ΔΕΣΜΟΥΣ ο κος….ΝΟΒΑΚ–δυστυχώς!!!

Δείτε τώρα την εξής εκδήλωση από το 2016 που είχε διοργανώσει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΒΑΚ μέσω Facebook που επιβεβαιώνει τα παραπάνω σχετικά με το επίθετό του (;;;) …

________________

Novak Djokovic 

15 Ιουνίου 2016

Jacob’s Creek (Τζέικομπς Κρικ, δηλαδή, Το Ρυάκι του Ιακώβ ή Τζέικομπ) – Παράδοση 

Για να έχετε την ευκαιρία να με συναντήσετε στην εκδήλωση του Jacob’s Creek «Our Table» στο Wimbledon την επόμενη εβδομάδα, κατευθυνθείτε στη σελίδα του Jacob’s Creek UK στο Facebook για να μπείτε! Στην παραδοσιακή μου ταινία #Jacobscreek,…

Jacob’s Creek – Tradition

For your chance to meet me at the Jacob’s Creek ‘Our Table’ event at Wimbledon next week, head to the Jacob’s Creek UK Facebook page to enter! In my #Jacobscreek tradition film, I share a memory that I have been Made By. Share yours with #jcourtable to win!

__________________

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΗΜΗ, ΠΛΟΥΤΟ, ΔΟΞΑ, κτλ,  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ…ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ) ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ….ΠΕΡΙΘΟΡΙΩΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ…ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΎΝ ΛΑΪΚΩΝ ΕΞΕΡΓΕΡΣΕΩΝ, ΚΤΛ, ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΔΑΛΟΙ ΑΥΛΗΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ του κιου ΝΟΒΑΚ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙ’ ΑΥΥΤΟ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Διαβάστε τώρα… 

Είναι ομολογητής της Ορθοδοξίας ο Τζόκοβιτς; Μάλλον όχι. Για να μην πούμε και για τις…μασονικές του πόζες…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr