Home Greek News ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ “ΜΑΣΚΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …του συμπολίτη Μητσοτάκη

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ “ΜΑΣΚΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …του συμπολίτη Μητσοτάκη

by _
0 comment 109 views

ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ “ΜΑΣΚΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …του συμπολίτη Μητσοτάκη


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Κυβερνητικές παρενέργειες και εσωκομματικές αναταράξεις στη ΝΔ έχει προκαλέσει η κατάληψη της πλατείας Συντάγματος από χιλιάδες Πακιστανούς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μη μπορώντας να καταλαγιάσουν (Πρωθυπουργός και Υπουργοί) την γενικευμένη οργή του ελληνικού λαού, παρ΄ ότι έχει περάσει μια εβδομάδα!

Βλέπετε, δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτε ο λαός μας της Πρωτεύουσας, το γεγονός, πως αυτή η άθλια κυβέρνηση τους υποχρέωσε να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα σπίτια του, την ίδια ώρα που μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων αλάλαζαν με πολεμικές κραυγές χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως από την φίλη χώρα της Τουρκίας, το Πακιστάν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr