Home ΚΟΣΜΟΣ Πατέρας Τζόκοβιτς: “Ολόκληρη η Σερβία να κατέβει στους δρόμους να υποδεχθεί τον Νόβακ”

Πατέρας Τζόκοβιτς: “Ολόκληρη η Σερβία να κατέβει στους δρόμους να υποδεχθεί τον Νόβακ”

by _
0 comment 160 views

© 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Πατέρας Τζόκοβιτς: “Ολόκληρη η Σερβία να κατέβει στους δρόμους να υποδεχθεί τον Νόβακ”


Οι αρχές της Αυστραλίας απέρριψαν τη visa του Νόβακ Τζόκοβιτς και του ζήτησαν να αναχωρήσει από την Μελβούρνη, με τον πατέρα του Σέρβου τενίστα, Σέρτζαν Τζόκοβιτς, να καλεί σε υποδοχή στους δρόμους.

Οι αρχές της Βικτόρια απέρριψαν την visa του Νόβακ Τζόκοβιτς και του ζήτησαν να αποχωρήσει από την Αυστραλία στην διάρκεια της ημέρας και έτσι δεν θα υπερασπισθεί τον τίτλο του στο Australian Open.

Ο πάτερας του Σέρβου τενίστα, Σέρτζαν Τζόκοβιτς, με σύντομή του δήλωση στο Informer.rs κάλεσε όλη τη χώρα να κατέβει στους δρόμους και να υποδεχθεί τον γιο του.

“Ολόκληρη η Σερβία να κατέβει στους δρόμους για να υποδεχθεί τον Νόβακ. Αυτή είναι η μόνη μου δήλωση” ανέφερε συγκεκριμένα.

Είναι η δεύτερη φορά που καλεί σε… κινητοποίηση, καθώς νωρίτερα και ενώ ο Τζόκοβιτς βρισκόταν υπό κράτηση είχε δηλώσει: “Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους”.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr