Home Greek News Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Εγώ θα κυκλοφορώ ελεύθερα από 1η Φεβρουαρίου» 

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Εγώ θα κυκλοφορώ ελεύθερα από 1η Φεβρουαρίου» 

by _
0 comment 263 views

Έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Εγώ θα κυκλοφορώ ελεύθερα από 1η Φεβρουαρίου» 

January 6, 2022 By diaforetiko newsroom


Πυρ και μανία ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τ κυβέρνηση και τα μέτρα περιορισμού για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Με τον αγαπημένο του τρόπο, αυτόν των social media και του Ins ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε μέσα από βίντεο σε Instag Story τα εξής: «Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί. Και τα χέρια μο έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις -ακόμα της τηρ μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθ ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσ διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί».

«Τι δουλειές έχω ακυρώσει, τι στα γήπεδα δεν πηγαίνω… Ό,τι ακ μου λένε! Για να βλέπω τι; Για να βλέπω να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο», συνέχισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλο οποίος υποστήριξε στη συνέχεια, πως αποφάσισε να κυκλοφορε περιορισμούς από 1η Φεβρουαρίου, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στους ανεμβολίαστους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! > https://www.diaforetiko.gr/exallos-o-giannakopoylos-koroideyoyn-ton-kosmo-ego-tha-kykloforo-eleythera-apo-1i-fevroyarioy/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr