Home Greek News Αντώνης Σαμαράς: Διαψεύδει δημοσίευμα ότι λαμβάνει μονοκλωνικά αντισώματα

Αντώνης Σαμαράς: Διαψεύδει δημοσίευμα ότι λαμβάνει μονοκλωνικά αντισώματα

by _
0 comment 200 views

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (φωτογραφία αρχείου)
INTIME

Αντώνης Σαμαράς: Διαψεύδει δημοσίευμα ότι λαμβάνει μονοκλωνικά αντισώματα


Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και δεν λαμβάνει μονοκλωνικά αντισώματα, ξεκαθαρίζει ανακοίνωση του γραφείου του.

Με την ανακοίνωση ο κ. Σαμαράς διαψεύδει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο μετέβη στο Σισμανόγλειο για θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα.

«Ενημερώνουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός: Πρώτον, δεν λαμβάνει καμία θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων. Δεύτερον, ότι εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Τρίτον, ότι κανέναν γιατρό δεν ανησυχεί η κατάσταση της υγείας του, και, τέταρτον ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως επίδραση στην θεραπεία που ακολουθεί εδώ και χρόνια για το γνωστό πρόβλημα στο μάτι του» σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ >> https://www.cnn.gr/politiki/story/296605/antonis-samaras-diapseydei-dimosieyma-oti-lamvanei-monoklonika-antisomata?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR27L70aLSudfGZweXWMseL1WIbM8133NkHC_fgZXDfyj29pJJsyC2-5gAA#Echobox=1641592458

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr