Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο 23χρονος ομογενής αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος, ΝΕΚΡΟΣ μετά το μπόλι. Το «φόρτωσσαν» στον «κορωνοϊό»

Ο 23χρονος ομογενής αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος, ΝΕΚΡΟΣ μετά το μπόλι. Το «φόρτωσσαν» στον «κορωνοϊό»

by _
0 comment 215 views

Ο κορωνοϊός μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς ανθρώπους, υπενθυμίζουν οι φίλοι του Ελληνοαυστραλού αρσιβαρίστα που κατέληξε από την covid / πηγή της φώτο.: facebook

Πέθανε από κορωνοϊό ο 23χρονος ομογενής αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο 23χρονος ομογενής αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος, είναι πλέον ΝΕΚΡΟΣ μετά το μπόλι. ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!! Το «φόρτωσσαν» μετά στον ΨΕΥΤΟ-ιο τα αεί ΨΕΥΔΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. και «γιατροί» που τα ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ για πούν τέτοια ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο. Εϊναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ και πρέπει να τους μαζέψουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και να τουσ οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη!!! 

Στο νοσοκομείο «St Vincent’s» του Σίδνεϊ κατέληξε ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας, Τζέιμς Κονδύλιος, που νοσούσε από κορωνοϊό.

Ο πρώην πρωταθλητής της Άρσης Βαρών μολονότι ήταν διπλά εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη μάχη με τον ιό.

Οι φίλοι σε ανάρτηση στα social media ανέφεραν ότι ο θάνατός του αποτελεί μια υπενθύμιση ότι o κορωνοϊός μπορεί να χτυπήσει ακόμη και νέους και υγιείς ανθρώπους.

Ο Κονδύλιος μεγάλωσε στο Σίδνεϊ και φοίτησε στο Waverley College, ενώ το 2015 ήταν μέλος της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. Στη διοργάνωση που έγινε στη Φινλανδία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του, παίρνοντας πτυχίο ανώτερης επιστήμης στο Εθνική Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως επιστήμονας δεδομένων στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών της πόλης, ενώ το 2019 του είχε απονεμηθεί εθνικό βραβείο επιστήμης για την εργασία του στη δασοκομία και την κλιματική αλλαγή.

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.cnn.gr/kosmos/story/296445/pethane-apo-koronoio-o-23xronos-omogenis-arsivaristas-tzeims-kondylios?

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr