Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ιδού η «Λέσχη των Καλών» των δισεκατομμυριούχων που από το 2009, συγκαλείτο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με επικεφαλής τον… Μπίλ Γκέιτς!!!

Ιδού η «Λέσχη των Καλών» των δισεκατομμυριούχων που από το 2009, συγκαλείτο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με επικεφαλής τον… Μπίλ Γκέιτς!!!

by _
0 comment 269 views

GreekNewsOnDemand.com: Ιδού η «Λέσχη των Καλών» («The Good Club») των δισεκατομμυριούχων που από το 2009, συγκαλείτο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με επικεφαλής τον… Μπίλ Γκέιτς!!!

Οι ΙΔΙΟΙ ελιτιστές που ήταν πίσω από την ΨΕΥΤΟ-πανδημία H1N1, είναι οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ που είναι πίσω από την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Ιαν. 2022 | 16:39 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!…


“Συρικνώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό”: Ιδού η μυστική συνάντηση του 2009 δισεκατομμυριούχων της λέσχης…”The Good Club”, «Η Λέσχη των Καλών»

Πρωτοδημοσιεύθηκε στις 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 από το geopolitics.co


Είναι η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού μέρος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» των δισεκατομμυριούχων;

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πραγματοποιούνται συναντήσεις από δισεκατομμυριούχους που περιγράφονται ως φιλάνθρωποι για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με αποκορύφωμα την κρίση του Covid 2020-2021. Οι πρόσφατες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι ο «αποπληθυμός» αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των λεγόμενων εντολών Covid, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών lockdown και του εμβολίου mRNA.

Αναδρομή στο 2009 – Σύμφωνα με την Wall Street Journal: «Billionaires Try to Shrink World’s Population», «Δισεκατομμυριούχοι Προσπαθούν να Συρικνώσουν τον Παγκόσμιο Πληθυσμλό»

Τον Μάιο του 2009, οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ στο Μανχάταν.

Αυτή η μυστική συνάντηση χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates. Αυτοαποκαλούνταν «The Good Club», «Η Λέσχη των Καλών» (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!).

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο αείμνηστος David Rockefeller, ο Warren Buffett, ο George Soros, ο Michael Bloomberg Ted Turner, η Oprah Winfrey και πολλοί άλλοι.



Τον Μάιο του 2009, η WSJ καθώς και οι Sunday Times ανέφεραν: (Τζον Χάρλοου, Λος Άντζελες) ότι «Μερικοί από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν κρυφά για να σκεφτούν πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ο πλούτος τους για να επιβραδύνει την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και να επιταχύνει βελτιώσεις στην υγεία και την εκπαίδευση».

Έμφαση δεν δόθηκε στην αύξηση του πληθυσμού (δηλαδή στην Προγραμματισμένη Γονικότητα) αλλά στην «Αποπληθυσμό», δηλ. στην μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του WSJ κάντε κλικ εδώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Sunday Times:

Οι φιλάνθρωποι που παρακολούθησαν μια σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Μπιλ Γκέιτς, του συνιδρυτή της Microsoft, συζήτησαν την ένωση δυνάμεων για να ξεπεράσουν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή.

Η Stacy Palmer, συντάκτρια του Chronicle of Philanthropy, είπε ότι η σύνοδος ήταν άνευ προηγουμένου. «Το μάθαμε μόνο μετά, τυχαία. Κανονικά, αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται να μιλούν για καλούς σκοπούς, αλλά αυτό είναι διαφορετικό – ίσως επειδή δεν θέλουν να τους βλέπουν ως μια παγκόσμια κλίκα», είπε.



Ένας άλλος καλεσμένος είπε ότι δεν υπάρχει «τίποτα τόσο χονδροειδές όσο μια ψήφος», αλλά προέκυψε συναίνεση ότι θα υποστήριζαν μια στρατηγική στην οποία η αύξηση του πληθυσμού θα αντιμετωπιζόταν ως μια δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή.

«Αυτό είναι κάτι τόσο εφιαλτικό που όλοι σε αυτήν την ομάδα συμφώνησαν ότι χρειάζονται μεγάλες απαντήσεις», είπε ο καλεσμένος. …

Γιατί όλη η μυστικότητα; «Ήθελαν να μιλήσουν πλούσιος προς πλούσιον χωρίς να ανησυχούν ότι οτιδήποτε έλεγαν ότι θα καταλήξει στις εφημερίδες, παρουσιάζοντάς τους ως μια εναλλακτική παγκόσμια κυβέρνηση», είπε. (Sunday Times)

Η συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού (Shrink the World Population)

Τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης για τη μυστική συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2009 επικεντρώθηκαν στη δέσμευση του «The Good Club» να «επιβραδύνει» την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το “Shrink the World Population” (Η συρρίκνωση, δηλαδή, του παγκόσμιου πληθυσμούο, τίτλος του WSJ) υπερβαίνει το Planned Parenthood (που κάνει όλες τις εκτρώσεις στις ΗΠΑ) που συνίσταται στη “Μείωση της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού”. Συνίσταται στον «αποπληθυσμό», δηλαδή τη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού, που απαιτεί τελικά τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων (που θα περιλαμβάνει μειωμένη γονιμότητα) σε συνδυασμό με μια σημαντική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας.

Η Μυστική Συνάντηση: Στο αποκορύφωμα της πανδημίας H1N1



Στις 22 Απριλίου 2009, το CDC ενεργοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης (EOC), στις 25 Απριλίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με επικεφαλής τη Μάργκαρετ Τσαν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC). Και μερικές εβδομάδες αργότερα, το Good Club συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη στο αποκορύφωμα της πανδημίας της γρίπης των χοίρων H1N1 που αποδείχθηκε ότι ήταν απάτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αρχή της κρίσης H1N1 τον Απρίλιο του 2009, ο καθηγητής Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου συμβούλευε τον Bill Gates και τον ΠΟΥ: «40 τοις εκατό των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να μολυνθούν [με H1N1] εντός τους επόμενους έξι μήνες εάν η χώρα χτυπηθεί από μια πανδημία».

Αυτός ήταν ο ίδιος ο Niel Ferguson (υποστηριζόμενος γενναιόδωρα από το Ίδρυμα Gates) που σχεδίασε το Μοντέλο Lockdown για τον κορωνοϊό (που κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2020). Όπως θυμόμαστε, εκείνο το μαθηματικό μοντέλο του Μαρτίου 2020 βασίστηκε σε «προβλέψεις» 600.000 θανάτων.

Και μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ένα τρίτο έγκυρο «μαθηματικό μοντέλο» από τον ίδιο «επιστήμονα» (Ferguson) χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει ένα «Κλείδωμα Τέταρτου Κύματος».

H μείωση πληθυσμού

Είχε προβλεφθεί μια απόλυτη «μείωση» του παγκόσμιου πληθυσμού σε εκείνη τη μυστική συνάντηση του Μαΐου 2009; Λίγους μήνες αργότερα, ο Bill Gates, κάτα τη παρουσίαση TED (TED Talk) του (τον Φεβρουάριο του 2010), σχετικά με τον εμβολιασμό, επιβεβαίωσε τα εξής.



«Και αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν τον [τον παγκόσμιο πληθυσμό] κατά 10 ή 15 τοις εκατό».

Σύμφωνα με τη δήλωση του Γκέιτς, αυτό θα αντιπροσώπευε μια απόλυτη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (2010) της τάξης των 680 εκατομμυρίων σε 1,02 δισεκατομμύρια.

Δείτε τώρα την Ομιλία TED του Γκέιτς. Το “ζουμί» στις 04:22. Έχει και ελληνικούς υποτίτλους: https://embed.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero

Το ψαχνό είναι εδώ:

«Και αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν τον [τον παγκόσμιο πληθυσμό] κατά 10 ή 15 τοις εκατό».

«The Good Club» Τότε και τώρα

Η ίδια ομάδα δισεκατομμυριούχων που συναντήθηκαν στον μυστικό χώρο του Μαΐου 2009, συμμετείχαν ενεργά από την αρχή της κρίσης του Covid στο σχεδιασμό των πολιτικών lockdown που έχει εφαρμοστεί παγκοσμίως, του εμβολίου mRNA και της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (“The Great Reset”).

Το εμβόλιο mRNA δεν είναι έργο ενός διακυβερνητικού φορέα του ΟΗΕ (ΠΟΥ) για λογαριασμό των κρατών μελών του ΟΗΕ: Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι ελίτ των δισεκατομμυριούχων που χρηματοδοτούν και επιβάλλουν το Πρόγραμμα Εμβολίων παγκοσμίως είναι ευγονιστές που είναι αφοσιωμένοι στην ερήμωση του πληθυσμού.

____________

Copyright © Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 2021

SOURCE: https://geopolitics.co/2021/09/26/shrink-the-worlds-population-secret-2009-meeting-of-billionaires-good-club/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr