Home Greek News ΔΕΙΤΕ τους Πακιστανούς να φωνάζουν συνθήματα υπερ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ παραμονή της Πρωτοχρονιάς με συμπαραστάτρια μια…ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΛΙΘΙΑ. Μάθετε όμως ΠΟΙΑ είναι….

ΔΕΙΤΕ τους Πακιστανούς να φωνάζουν συνθήματα υπερ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ παραμονή της Πρωτοχρονιάς με συμπαραστάτρια μια…ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΛΙΘΙΑ. Μάθετε όμως ΠΟΙΑ είναι….

by _
0 comment 367 views

ΔΕΙΤΕ τους Πακιστανούς να φωνάζουν συνθήματα υπερ του ΠΑΚΙΣΤΑΝ παραμονή της Πρωτοχρονιάς με συμπαραστάτρια μια…ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΛΙΘΙΑ…!!!

Η ελληνίδα ηλίθια είναι η γυναίκα του προέδρου των Πακιστανών Ελλάδας, καταζητούμενου από την Ιντερπόλ, που του έδωσε άσυλο η Ελλάδα.

Το ζευγάρι συνεργάζεται με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, έχει επισκεφθεί την Θράκη στην οποία περιηγήθηκε από τουρκόφρονες της περιοχής, ενώ έχει κάνει και συναντήσεις με τους φιλισκοπιανούς του Ουράνιου Τόξου της Φλώρινας. Είναι Ελληνίδα που εξισλαμίστηκε!

Δείτε τώρα το βίντεο και διαβάστε τα υπόλοιπα σχόλια!…..

____________

Ο χρήστης Sotiris Barelos είναι με το χρήστη Sotiris Barelos.

Πακιστανοί και …”πρόθυμες” αλληλέγγυες Ελληνίδες….Η κατάντια αυτοπροσώπως….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr