Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κι άλλος ξαφνικός θάνατος: 25χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε απο καρδιακή ανακοπή στην προπόνηση

Κι άλλος ξαφνικός θάνατος: 25χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε απο καρδιακή ανακοπή στην προπόνηση

by _
0 comment 165 views

Κι άλλος ξαφνικός θάνατος: 25χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε απο καρδιακή ανακοπή στην προπόνηση

Μεγαλώνει η σχετική λίστα με τους ξαφνικούς θανάτους αθλητών που συμπωματικά ανατινάχθηκαν την χρονιά που ξεκίνησε και το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμού με τα mRNA σκευάσματα των Big Pharma…


Τα τραγικά νέα για θανάτους νέων ποδοσφαιριστών δυστυχώς δεν σταματούν, μετά τον θάνατο του 32χρονου παίκτη στην Ακτή Ελεφαντοστού, ένας 25χρονος στη Γουατεμάλα έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς.

Ο Μάρκος Μενάλδο από τη Γουατεμάλα υπέστη καρδιακή ανακοπή στην προπόνηση και κατέληξε.

Ο αμυντικός της Ντεπορτίβο Μαρκένσε έκανε παράπονα για δυσκολίες στην αναπνοή την ώρα που έκανε προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, στον άτυχο παίκτη έγινε ΚΑΡΠΑ και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μάρκος Μενάλδο ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του που πέρυσι κέρδισε την άνοδο από τη Β’ κατηγορία ως πρωταθλήτρια.

«Είναι δυνατό και σοκαριστικό γιατί δεν χάνεις έναν παίκτη αλλά ένα φίλο» είπε συντετριμμένος ο πρόεδρος της ομάδας, Ερνάν Μαλντονάντο.


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr