Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ήταν πάλι το σοϊ Γκεϊτς που είχε σκοτώσει πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ την εποχή της Ισπανικής Γρίπης!!! Πίσω από το περιβόητο Ίδρυμα Ροκφέλερ πρόγονος του Μπιλ Γκεϊτς!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ήταν πάλι το σοϊ Γκεϊτς που είχε σκοτώσει πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ την εποχή της Ισπανικής Γρίπης!!! Πίσω από το περιβόητο Ίδρυμα Ροκφέλερ πρόγονος του Μπιλ Γκεϊτς!!!

by _
0 comment 411 views

Yuri Gripas / Reuters


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, κι όμως…ΑΛΗΘΙΝΟ!!!…

 Ήταν πάλι το σοϊ Γκεϊτς που είχε σκοτώσει πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ την εποχή της Ισπανικής Γρίπης!!! Πίσω από το περιβόητο Ίδρυμα Ροκφέλερ πρόγονος του Μπιλ Γκεϊτς!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ο….ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ, O ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Ιαν. 2022 | 18:54 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Όταν η αμερικανική εφημερίδα POLITICO αποκάλεσε τον Μπιλ Γκέιτς τον “μεγαλύτερο γιατρό σε όλο τον κόσμο“, όλοι γελάσαμε και θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν γελοίο, πράγμα που είναι. Αλλά όπως έχει αποδειχθεί, από ιστορικής απόψεως, αυτό το κόλλημα που έχει ο Μπίλ Γκέιτς με την ιατρική είναι..ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι έχει βγάλει και…ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ το συστηιμό Wikipedia για την οικογένεια Γκέιτς σε σχέση με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ…

Παρόλο που ο Τζον Ντ. Ροκφέλερ πίστευε στη λαϊκή ιατρική, ο δισεκατομμυριούχος άκουσε τους ειδικούς του και ο Γκέιτς τον έπεισε ότι θα μπορούσε να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο εκσυγχρονίζοντας την ιατρική, ιδίως με τη μεταρρύθμιση της εκπαίδευσης, την υποστήριξη της έρευνας για τον εντοπισμό θεραπειών και τη συστηματική εξάλειψη των εξουθενωτικών ασθενειών.

Το 1901 ο κ. Γκέιτς σχεδίασε το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Ροκφέλερ (σήμερα Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ) του οποίου ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέχεια σχεδίασε το ίδρυμα Ροκφέλερ, και έγινε διαχειριστής με τη δημιουργία του το 1913. Ο Γκέιτς υπηρέτησε ως πρόεδρος του συμβουλίου γενικής εκπαίδευσης, το οποίο έγινε το κορυφαίο ίδρυμα στον τομέα της εκπαίδευσης.

ΠΗΓΗ του αποσπάσματος >> https://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_Taylor_Gates

Μιλάμε για τον κο….Frederick Taylor Gates (Φρέντερικ Τέιλορ Γκέιτς), πρόγονο του ίδιου του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ της σήμερον ημέρας!!!



Και πάλι διαβάζουμε για τον Φρέντερικ Τέιλορ Γκέιτς…

Ο Φρέντερικ Τέιλορ Γκέιτς (22 Ιουλίου 1853, Μέιν, Κομητεία Μπρουμ, Νέα Υόρκη – 6 Φεβρουαρίου 1929, Φοίνιξ, Αριζόνα) ήταν Αμερικανός βαπτιστής κληρικός, εκπαιδευτικός και ο κύριος επιχειρηματικός και φιλάνθρωπος σύμβουλος του μεγάλου βιομήχανου πετρελαίου Τζον Ντ. Ροκφέλερ, ο Πρεσβύτερος.από το 1891 έως το 1923.

https://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_Taylor_Gates

Ήταν ο Φρέντερικ Τέιλορ Γκέιτς που είχε πείσει τον μεγιστάνα Τζον Ροκφέλερ να απορρίψει τις ομοϊπαθητικές θεραπείες και να τις αντικαταστήσει με την…ΑΛΛΟΠΑΘΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, την ακριβώς ΙΔΙΑ μορφή «ιατρικής» που χρησιμοποιείται ΣΗΜΕΡΑ και που έχει οδηγήσει στον…ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΚΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ. Ο Φρέντερικ Τέιλορ Γκέιτς, που ΔΕΝ ήταν ιατρός, άλλαξε ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!! Μήπως μας ακούγεται λίγο….ΓΝΩΣΤΟ αυτό το πράγμα;;; ΠΟΥ το έχουμε ξανακούσει αυτό;;;…

Χμμμμ….

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ήταν ο γιος του Φρέντερικ Τέιλορ Γκέιτς, Frederick Lamont Gates (Φρέντερικ Λαμόν Γκέιτς), που ήταν ο…γιατρός (ναι, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, αυτός ο Γκεϊτε ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ!) στο Fort Riley Kansas το 1917 που είχει χορηγήσει 3 ενέσεις μέσα σε 3 εβδομάδες στους στρατιώτες εκεί με ένα εξαιρετικά τοξικό πειραματικό εμβόλιο βακτηριακής μηνιγγίτιδας που συνέβαλε στην ασθένεια και τον θάνατο που προκλήθηκε από την λεγόμενη…«Ισπανική Γρίπη»!!



Ακόμη και ο πατέρας του, ο…«ιεροκήρυκας» Frederick Taylor Gates, συμμετείχε επίσης στη διαδικασία εμβολιασμού κατά της μηνιγγίτιδας και τόσο οι Gates όσο και το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Rockefeller πραγματοποίησαν μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία εμβολιασμού κατά της βακτηριακής μηνιγγίτιδας στον στρατό των ΗΠΑ το 1918. Όλα αυτά επιβλέπονταν από Frederick L Gates.

Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά στην έκθεσή του με τίτλο «Έκθεση για τον αντιμηνιγγιτιδικό εμβολιασμό και παρατηρήσεις για τις συγκολλητίνες στο αίμα των χρόνιων μηνιγγιτιδοκοκκικών φορέων» (A report on anti-meningitis vaccination and observations on agglutinins in the blood of chronic meningococcus carriers) που είναι δημοσιευμένο στο JEM (Journal of Experimental Medicine).

Ή απλά βρείτε το αρχικό κείμενο ΕΔΩ >> https://pdfs.semanticscholar.org/b382/66368819c1a916824e635c343f13fad3abf3.pdf

Στο άρθρο μας με τίτλο Άρθρο από το 2015: Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από…εμβολιασμούς και ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη». ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!!… είχαμε γράψει…



Λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι κατασκευαστές εμβολίων είχαν υπερβολική προσφορά εμβολίων (αρχικά προορίζονταν για στρατιώτες να αντιμετωπίσουν τον κίτρινο πυρετό), ως αποτέλεσμα της σχετικά απροσδόκητης σύντομης διάρκειας του πολέμου.

Μια τεράστια εκστρατεία εμβολιασμού ολοκληρώθηκε για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά «ξένων ασθενειών» όταν επέστρεψαν τα στρατεύματα. Τα εμβόλια που χορηγήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έκαναν τους ανθρώπους εξαιρετικά άρρωστους με περιπτώσεις υψηλού πυρετού, ακραίας αδυναμίας, κοιλιακού εξανθήματος και εντερικών διαταραχών που χαρακτηρίζουν τον τυφοειδή, για να μην αναφέρουμε μερικά συμπτώματα.

Για τη θεραπεία αυτών των συμπτωμάτων, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι γιατροί ανέπτυξαν ισχυρότερα εμβόλια για τη θεραπεία των συμπτωμάτων των προηγούμενων. Η συνεχιζόμενη επίθεση ολοένα και πιο ισχυρών εμβολίων που εχορηγούντο στο κοινό δημιούργησε μια ευρεία επιδημία ασθενειών που σχετίζονται με τα εμβόλια, τις οποίες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κατηγορήσει για την ισπανική γρίπη.

Σίγουρα δεν ήταν ισπανικής προελεύσεως, και ο ισπανικός λαός δυσανασχέτησε με τον υπαινιγμόν ότι η παγκόσμιος μάστιξ εκείνης της εποχής πρέπει να τους «φορτωθεί». Αλλά το όνομα «κόλλησε» και οι Αμερικανοί ιατροί και οι κατασκευαστές εμβολίων δεν έγιναν ύποπτοι για το έγκλημα αυτής της εκτεταμένης καταστροφής – την επιδημία της γρίπης του 1918. Μόνο τα τελευταία χρόνια οι ερευνητές «σκάβουν» βαθιά στα γεγονότα και θέτουν τις ευθύνες εκεί που ανήκουν.

Μερικοί από τους στρατιώτες μπορεί να ήταν στην Ισπανία πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους, αλλά οι ασθένειές τους προέρχονταν από τα στρατόπεδα του στρατού των ΗΠΑ. Οι ιατροί μας εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο ύπουλο τρόπο. Όταν τα δικά τους εμβόλια (απαιτούνται για ταξίδια) προκαλούν ασθένειες εμβολίων στο εξωτερικό, το χρησιμοποιούν ως λόγο για μια εκστρατεία εκφοβισμού για να παρασύρουν τους ανθρώπους στα κέντρα εμβολιασμού. Θυμάστε τους δήθεν «κινδύνους» της γρίπης του Χονγκ Κονγκ και της γρίπης της Ασίας και της γρίπης του Λονδίνου; Αυτές ήταν όλες ιατρικά φτιαγμένες επιδημίες αναμεμειγμένες με τα κοινά κρυολογήματα που έχουν οι άνθρωποι κάθε χρόνο.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2020/12/01/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%8

Αυτό το μεγάλο ΚΑΚΟ που είχε κάνει τότε ο Frederick Taylor Gates κι ο γιός του ήταν η αρχή όλων των δεινών που θα υποστεί όχι μόνο όλες οι ΗΠΑ, αλλά και όλη η ανθρωπότητα, διότι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί με αυτά τα εμβόλια της τότε εποχής.

Δηλαδή και πιο συγκεκριμένα, τα εμβόλια και οι αναμνηστικές δόσεος σκότωσαν ΜΟΝΟ τους εμβολιασμένους το 1918. Το κοινό είχε εξαπατηθεί να πιστεύει ότι οι στρατιώτες, που επέστρεφαν από τον πόλεμο, που ήταν άρρωστοι και πέθαιναν από τα εμβόλια που είχαν κάνει, ήταν «μεταδοτικοί» λόγω της ψεύτικης «ισπανικής γρίπης» ενώ, στην πραγματικότητα, αυτό οφειλόταν στα…ΜΠΟΛΙΑ που τους χορηγούσαν! Τότε τους είπαν τους πολίτες ότι και αυτοί έπρεπε να εμβολιαστούν για να προστατευθούν από τους «μεταδοτικούς» στρατιώτες!!! Και αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίον πέθαναν τόσος κόσμος τότε!!!

Υπολογίζεται ότι 20 με 50 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν τότε από τα εμβόλια!!!! Σε κάθε πολίτη χορηγήθηκαν περίπου 12 εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των αναμνηστικών εμβολίων!!! Μήπως μας ακούγεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ;;;

Τέλος, και όπως διαπιστώσατε διαβάζοντας το παρόν άρθρο, αποδεικνύεται τελικά ότι η οικογένεια Γκεϊτς είναι πιο ΥΠΟΥΛΗ, πιο….ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ απ’ ο, τι νομίζαμε πριν!!! Ακόμη και οι δικοί τους ΠΡΟΓΟΝΟΙ ήταν πίσω από το περιβόητο Ίδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ και ήταν πάλι οι Γκεϊτς που το 1918 είχαν φτιάξει και χορηγήσει…ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ που οδήγησαν στον…ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ!!! Δηλαδή, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Ο….ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ, O ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο της πηγής μας, Spacebusters, από το 48:00 μέχρι το 50:46…

_________

Source: TRAILER BILL’S SECRET BLOODLINES
Jan 3, 2022 – Spacebusters
https://youtu.be/I40qRaJ0qw…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr