Πακιστανός πρεσβευτής: «Να ενωθούν όλοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα – Κάποιοι θέλουν να μας βλάψουν»!


Πακιστανός πρεσβευτής: «Να ενωθούν όλοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα – Κάποιοι θέλουν να μας βλάψουν»!


Λίγες ημέρες μετά την κατάληψη της πλατεία; Συντάγματος και των γύρω περιοχών από την Ερμού, έως το Μοναστηράκι και την Ομόνοια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από χιλιάδες αλλοδαπούς  από την κεντρική Ασία ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Ελλάδα,   αποφάσισε να δώσει συνέντευξη σε πακιστανικά ΜΜΕ και όχι σε κάποιο ελληνικό.

Στην συνέντευξη του κάνει κάποιες αναφορές που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν περίεργες έως και προκλητικές. Θεωρεί ότι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα πρέπει να ενωθούν, διότι κάποιοι, χωρίς να τους ονομάσει, θέλουν το κακό τους.

Το δελτίο που συνοδεύει την συνέντευξη του Πακιστανού πρέσβη στην Ελλάδα, σε μετάφραση:

«Σημαντικό μήνυμα του Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Muhammad Nadeem Khan προς την Πακιστανική Κοινότητα Ο Πρέσβης του Πακιστάν είπε ότι η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα πρέπει να ενωθεί στις τάξεις της και να τερματίσει τις διαφορές μεταξύ τους.

Θα προκύψουν προβλήματα για εμάς. δεν θέλουν την ενότητα μεταξύ μας και αυτές οι δυνάμεις επιδιώκουν να μας βλάψουν.Η μόνη λύση είναι να διατηρήσουμε την ενότητα».Πάντως, καταλήγοντας προέτρεψε τους Πακιστανούς που ζουν στην Ελλάδα να σέβονται τους νόμους.

«Και ακολουθήστε το νόμο της χώρας στην οποία ζείτε». Έτσι καταλήγει το δελτίο τύπου της συνέντευξης του.