Home ΗΠΑ Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης επιδιώκει να βάλει αναγκαστικά σε καραντίνα πολίτες που είναι θετικοί στον Covid και να επιβάλει τρυπήματα σε μη εμβολιασμένους

Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης επιδιώκει να βάλει αναγκαστικά σε καραντίνα πολίτες που είναι θετικοί στον Covid και να επιβάλει τρυπήματα σε μη εμβολιασμένους

by _
0 comment 111 views

Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης επιδιώκει να βάλει αναγκαστικά σε καραντίνα πολίτες που είναι θετικοί στον Covid και να επιβάλει τρυπήματα σε μη εμβολιασμένους

ΑΠΟ CAPTAINDARETOFLY ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021


Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερουσία της Νέας Υόρκης ετοιμάζεται να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τη βίαιη απομάκρυνση των θετικών στον Covid ατόμων που είναι «δυνητικά επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία».

Η πανδημία του Covid-19 επέτρεψε σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ –όπως η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια– να επεκτείνουν τους τυραννικούς νόμους, να εισαγάγουν εντολές και άλλες αλλαγές που θέτουν σε κίνδυνο τις ελευθερίες των πολιτών.

Οι νομοθέτες της Νέας Υόρκης φαίνεται να πιέζουν τώρα για στρατόπεδα καραντίνας για άτομα που έχουν βρεθεί θετικά στον Covid-19.

Το νομοσχέδιο, το οποίο ονομάζεται Νομοσχέδιο A416 της Συνέλευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (New York State Assembly Bill A416), θα ψηφιστεί στην επόμενη νομοθετική σύνοδο στις 5 Ιανουαρίου 2022. Ενεπλάκησαν αρκετές αλλαγές που επικεντρώνονται στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας. Οι νέοι κανόνες περιλαμβάνουν την «απομάκρυνση και κράτηση περιπτώσεων, επαφών και φορέων που αποτελούν ή ενδέχεται να αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία… σε περίπτωση που ο κυβερνήτης κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω επιδημίας οποιασδήποτε μεταδοτικής ασθένειας».

Ορίζει επίσης ότι ο κυβερνήτης ή οποιοσδήποτε από τους αντιπροσώπους του μπορεί να διατάξει την απομάκρυνση ή την κράτηση ενός ατόμου ή προσώπων που προσδιορίζονται ονομαστικά ή με «εύλογα συγκεκριμένη περιγραφή των ατόμων ή της ομάδας που κρατούνται».

Επιπλέον, ανέφερε επίσης ότι τα άτομα που στοχοποιούνται για αναγκαστική απομάκρυνση και καραντίνα θα κρατούνται σε ιατρικές ή άλλες κατάλληλες εγκαταστάσεις ή χώρους που ορίζονται από τον κυβερνήτη.



Ούτε τα άτομα που αναφέρονται στο νομοσχέδιο, τα οποία θα μπορούσαν να απομακρυνθούν βίαια από τα σπίτια τους, χρειάζεται να είναι θετικά στον Covid-19: θα μπορούσαν απλώς να είναι άτομα που έρχονται σε επαφή με ένα άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Το νομοσχέδιο ανέφερε επίσης ότι «ο κυβερνήτης ή ο εκπρόσωπός του μπορεί, κατά τη διακριτική του ευχέρεια, να εκδώσει και να επιδιώξει την εκτέλεση οποιωνδήποτε άλλων εντολών που κρίνει ότι είναι απαραίτητες ή κατάλληλες για την πρόληψη της διάδοσης ή μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών ή άλλων ασθενειών που μπορεί να αποτελέσει απειλή για τη δημόσια υγεία».

Θα επέτρεπε επίσης στον κυβερνήτη να αναγκάσει τα άτομα να εμβολιαστούν ή να υποβληθούν σε ιατρική παρέμβαση ανεξάρτητα από τη συγκατάθεσή τους. Ωστόσο, το νομοσχέδιο διευκρινίζει ότι η «αναγκαστική χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου» δεν επιτρέπεται χωρίς δικαστική απόφαση, η οποία στη συνέχεια θέτει υπό αμφισβήτηση πόσο εύκολο θα είναι για κρατικούς αξιωματούχους να αποκτήσουν τέτοιες εντολές.



Αυτή η εξέλιξη είναι απίστευτα ανησυχητική, γιατί αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, δίνει στην κυβέρνηση περισσότερη εξουσία να ελέγχει τον πληθυσμό, καθιστώντας έτσι τις ιατρικές εντολές κανόνα.

ΠΗΓΗ  >> https://dailyexpose.uk/2021/12/31/new-york-bill-seeks-to-forcibly-quarantine-covid-positive-citizens-force-jabs-on-unvaccinated/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr