Home ΔΙΕΘΝΗ «ΔΥΝΑΜΙΤΙΣ» από τον καθηγητή που βοήθησε να αναπτυχθεί το ASTRAZENECA!!! Πώς θα το ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;

«ΔΥΝΑΜΙΤΙΣ» από τον καθηγητή που βοήθησε να αναπτυχθεί το ASTRAZENECA!!! Πώς θα το ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;

by _
0 comment 225 views

«ΔΥΝΑΜΙΤΙΣ» από τον καθηγητή που βοήθησε να αναπτυχθεί το ASTRAZENECA!!! Πώς θα το ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;


Τι δήλωσε για τις αναμνηστικές δόσεις!!! «Παγώνουν» κυβέρνηση και τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα…

Ο καθηγητής Sir Andrew Pollard, ο οποίος βοήθησε στην ανάπτυξη του εμβολίου AstraZeneca για τον COVID, προειδοποιεί ότι οι ατελείωτοι κύκλοι αναμνηστικών εμβολίων δεν είναι η απάντηση και ότι «δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε τέσσερις έως έξι μήνες», δίνοντας ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ στους εμβολιολάγνους της κυβέρνησης και των τηλέ-ειδικών στην Ελλάδαοι οποίοι θέλουν να μπολιάσουν εκβιαστικά τους πάντες και τα πάντα με συνεχείς δόσεις!!!

Τα σχόλια έγιναν από τον Pollard, πρόεδρο της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) και τα επικαλείται το BBC.

Ο Pollard ισχυρίστηκε ότι η επιδίωξη μιας πολιτικής «μηδενικού COVID» χωρίς μολύνσεις ήταν ανόητη και ότι «κάποια στιγμή, η κοινωνία πρέπει να ανοίξει».

ΠΗΓΗ: BBC

Ο καθηγητής απαίτησε να δει ισχυρότερα στοιχεία προτού υποστηρίξει τον τέταρτο γύρο εμβολίων, δηλώνοντας: «Εξαρτάται, αν ο στόχος σας είναι να σταματήσετε όλες τις λοιμώξεις, αλλά αυτό είναι λάθος. Στόχος είναι η πρόληψη σοβαρών ασθενειών και η προστασία των συστημάτων υγείας σε όλο τον κόσμο».

Ο Pollard είπε ότι οι αναμνηστικές βολές θα πρέπει να επικεντρώνονται στα ευάλωτα άτομα, προσθέτοντας, «Δεν μπορούμε να εμβολιάζουμε τον πλανήτη κάθε τέσσερις έως έξι μήνες. Δεν είναι βιώσιμο, προσιτό ή ακόμα και απαραίτητο».



Σημειώνοντας ότι η Omicron έχει αποδειχθεί εξαιρετικά λιγότερο σοβαρή από τις προηγούμενες παραλλαγές, ο Pollard σημειώνει: «Τα χειρότερα είναι απολύτως πίσω μας, απλά πρέπει να περάσουμε τον χειμώνα».

Με τις υγείες τους!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ BBC!!!

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/ygeia/dynamitis-apo-ton-kathigiti-poy-voith/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr