Home Greek News Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει! Εμπαίζει την κοινωνία η κυβέρνηση στο θέμα των Πακιστανών στο Σύνταγμα

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει! Εμπαίζει την κοινωνία η κυβέρνηση στο θέμα των Πακιστανών στο Σύνταγμα

by _
0 comment 181 views

Κυβέρνηση 

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει! Εμπαίζει την κοινωνία η κυβέρνηση στο θέμα των Πακιστανών στο Σύνταγμα


Απίστευτο επικοινωνιακό παιχνίδι έστησαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αφορμή το θέμα με την Πρωτοχρονιά και την λαοθάλασσα Πακιστανών στο Σύνταγμα.

Κατά τα φαινόμενα το φταίξιμο ανήκει στην Αστυνομία, τουλάχιστον αν δεχτούμε τις αποκαλύψεις του Άδωνι Γεωργιάδη σύμφωνα με τις οποίες: «Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα». Προσέθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι έγινε ενημέρωση τους ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

Δηλαδή η αστυνομία ανταποκρίνεται μονάχα όταν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση;

Αλλά εδώ έρχεται η σκανδαλώδης συνέχεια…

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις επίμαχες εικόνες και τις ύβρεις, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ απολογητική επιστολή της Πακιστανικής κοινότητας στην οποία μεταξύ άλλων ζητάει επιείκεια για τα πρόστιμα.



Συγγνώμη ζητάνε τώρα οι Πακιστανοί για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς..

Μόνο που αυτό που δεν μας είπαν τα περισσότερα ΜΜΕ είναι πως την επιστολή απέστειλε με δελτίο τύπου το ίδιο το υπουργείο στα μίντια!

Και μετά από ελάχιστη ώρα το ίδιο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέστειλε νέο δελτίο τύπου που εμφανίζει την…πυγμή του ανυποχώρητου υπουργού για τα πρόστιμα των γλεντοκόπων αλλοδαπών.

Επιχειρήθηκε δηλαδή τεχνηέντως να εμφανιστεί ως άτεγκτος ο υπουργός…

Επίσης, ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός πως τo θέμα θα είχε περάσει…στα ψιλά, αν δεν υπήρχε τόση κινητοποίηση και κοινοποιήσεις των επίμαχων βίντεο στα social media.



Αντί άλλου σχολίου απλά ο τίτλος του αρχικού μας άρθρου που αποτυπώνει την πλήρη διάσταση της υπόθεσης: Το Σύνταγμα Λαχώρη και η Ελλάδα αχούρι.

__________

ΠΗΓΗ >> https://www.pentapostagma.gr/politiki/kybernisi/7060845_giannis-kernaei-kai-giannis-pinei-empaizei-tin-koinonia-i-kybernisi-sto

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr